Bede zamiszczał w tym dziale typy. Na dzis mam następujace typy oceniajacie wypowiadajcie się sprawdzajcie moja skuteczność bo mnie sie nie chce hehe

sport to sport szanucy sie gracz wie ze jest wiele wałków i róznie moze być licza sie informacje i dostęp do nich

pzdr
Nijmegen-Heracles 9.11./20:30 typ 1 kurs 1,70
Herakles osłabiony brakiem kilku podstawwych zawodników Ricky van den Bergh, Rahim Quedraogo i Srdjan Lakic trener w wywiadzie juz z góry mówi ze każdy mecz jest dla nich ważny takie wypowiedzi nie robia na mnie wraznenia w szegulności po ostatnim przegranym meczu u siebie z Twente 0-3. Natomiast Nijmegen podchodzi zupełnie inaczej do tego meczu chca zmazac słaby występ z AZ Alkmaar w którym przegrali aż 4-0 trener Mario Been zapowiada pewne 3 pkt w meczu w wywiadach mówi o tym że z kim niby maja wygrywac jak nie ze słabym Herakles jak by stracili punkty u siebie to znaczy ze cos sie źle dzieje w drużynie wiec nic innego tylko wygrana bedzie satysfakcjonująca.Oczywiscie trener nie rzuca słow na wiatr w przodzie zagra 3 napastników a za nimy wysuniety ofensywny pomocnik.Wiec stawiaja wszystko na jedna karte oby to sie nie zemściło ale mając za soba publiczność i takie rezultaty jak
Oct 31, 07 KNVB Beker De Treffers Gro... 1 - 5 NEC Nijmegen
Oct 28, 07 Eredivisie NEC Nijmegen 5 - 1 FC Groningen
Oct 20, 07 Eredivisie Ajax Amsterdam 0 - 0 NEC Nijmegen
jestem spokojny o to że NEC wygra to spotkanie.
Longford-Derry 9.11./20:45 Typ 1 Kurs 1,81
To jest juz mecz dwóch rownorzednych druzyn to będzie spotkanie bez wałka a może i będzie wałek ale tylko na plus dla Longford hmmm tak analizując ten mecz doszedłem do wniosku że Derry czy wygra czy przegra utrzyma swoja 7 pozycje nie grozi im spadek sa na dobrym miejscu w tabeli natomiast jeśli Longoford chce marzyć o walce w barażach musi wygrąc to spotkanie ostatnia szansa