info: Prosze czekac na odpowiedz operatora czata.
info: Rozmawiasz z konsultantem Sportingbet_PL
SportingBet_Witek: Dzien Dobry.
SportingBet_Witek: W czym moge pomoc ?
Maciek: Witam. Mam kilka pytań odnośnie promocji "GOLDEN BET".
Maciek: A dokładnie jej części opisanej następująco: "Ponadto, gracz, który wniesie najwięcej zakładów o stawce min. £5/€5 (lub równowartość w innej walucie) w ciągu weekendu otrzyma £5 000!"
Maciek: Jaka dokładnie jest równowartość 5 funtów/euro w walucie PLN wg. Waszego przelicznika?
SportingBet_Witek: 26 PLN
Maciek: Nagroda 5000 funtów po przeliczeniu na PLN wynosi?
SportingBet_Witek: 25,844 PLN
Maciek: Czy zakład "Goliath" o stawce 26 PLN jest rozliczany jako 247 pojedyńczych zakładów kwalifikujących się do promocji?
Maciek: 26zł każdy, łącznie 6422 PLN oczywiście.
SportingBet_Witek: jako jeden zaklad
Maciek: Czy stawiając 239 zakładów kombi, z czego każdy będzie miał inną, niepowtarzalną postać, ale będą miały wspólne mecze zakwalifikuje do promocji 239 zakładów?
Maciek: Np. oznaczając mecze kolejnymi literami alfabetu, zamierzam postawić kupony:
Maciek: AB, BC, CD, ABC, BCDE itp.
SportingBet_Witek: niestety nie
SportingBet_Witek: wg zasad zaklady postawione na to samo spotkanie zdarzenie licza sie tylko jako jeden
Maciek: Ale żaden kupon nie będzie wyglądał tak samo. Czyli wg. pana użytkownik Robotop, który zwyciężył na początku października postawił 708 różnych, niepowtarzających się meczy?
SportingBet_Witek: calkiem mozliwe ze nie, ale reguly w tym wypadku sa scisle
SportingBet_Witek: zaklady na te same zdarzenia i te same zdrzenie po tym samym kursie nie licza sie do promocji
SportingBet_Witek: dlatego z infomacji jakie uzyskalismy zaklady takie sa odfiltrowywane by umozliwic wszystkim zdrowa i uczciwa rywalizacje
Maciek: Pan zaprzeczecza samemu sobie. Stwierdził pan, że zakłady takie są odfiltrowywane, a kilka sekund wcześniej, że całkiem możliwe, iż takimi własnie zakładami użytkownicy wygrywają...
SportingBet_Witek: prosze Pan wyrazil
SportingBet_Witek: wyrazilem sie jasno...
Maciek: Przepraszam, może ja jestem głupi. Moje zakłady będą odfiltrowywane, a inni identycznymi wygrają. Czy mam przez to rozumieć, że są gorsi i lepsi? To jest ta "zdrowa i uczciwa rywalizacja"?
SportingBet_Witek: prosze Pana. Zasady sa jasno opisane. Jesli Pan sobie zyczy, moze Pan postawic taki zaklady jakie Pan chce. Musi Pan natomiast byc swiadomy , ze takie zaklady postawione wielokrotnie na to samo zdarzenie nie zostana wizete pod uwage. Zasada ta dotyczy wszystkich graczy. Zawieranmie zakladow wileokrotnycch w ramach tej promocji scharakteryzowane jest jako naduzycie. Z takimi naduzyciami spotkalismy sie wczesniej i zasady tej promocji zostaly dokladniej sprecyzowane
Maciek: Czy jest pan absolutnie pewny podanych mi odpowiedzi? Trafią one na największe polskie fora internetowe o tematyce bukmacherskiej typu mecz.pl czy typosfera.net - na podstawie pana słów tysiące użytkowników wyrobi sobie opinię na temat bukmachera SportingBet i ich promocji.
SportingBet_Witek: oczywiscie, ze tak. Powtarzam raz jeszcze:
SportingBet_Witek: Zaklady wnoszone na ten sam typ oraz na ten sam typ po tym samym kursie nie licza sie do promocji Golden Bet
SportingBet_Witek: zasady te sa scisle sprecyzowane na naszej stronie pod adresem:
SportingBet_Witek:
http://pl.sportingbet.com/t/promos/golden-bet.aspxMaciek: Jaka jest różnica pomiędzy "ten sam typ" a "ten sam typ po tym samym kursie"?
SportingBet_Witek: Kilka zakladow wniesionych na ten samo zdarzenie (np. mecz Everton - Liverpool) i na ten sam typ (np. strzelec pierwszego gola) lecz po innym kursie w zakladach live sa traktowane jako jeden zaklad
Maciek: No i jeszcze zapytam o taki przypadek(bo ja na prawdę jestem głupi i wolę mieć pewność): Kupon kombi za 26PLN na którym typuje zwycięstwa Barcelony, Realu Madryt, Milanu, Juventusu i drugi kombi, na którym za 26PLN typuje zwycięstwo Arsenalu, Chelsea, Manchesteru United, Bayernu i Juventusu są liczone jako jeden kwalifikujący się do promocji?
SportingBet_Witek: to sa dwa rozne zaklady
Maciek: Panie Witku, dosłownie kilka minut temu pytałem pana o sytuację, gdzie chcę postawić kupony z meczami AB i BCDE (każda litera alfabetu to inne zdarzenie) gdzie łączy je zdarzenie B i napisał pan, że są liczone jako jeden. Teraz podałem przykład, gdzie dwa kupony łączy jeden mecz (zwycięstwo Juventusu) i twierdzi pan, że są to 2 osobne kupony w promocji.
SportingBet_Witek: takj sa to dwa rzone kupony
Maciek: A więc wcześniej pan mnie okłamał?
Maciek: Zadałem pytanie:
Maciek: Maciek: Czy stawiając 239 zakładów kombi, z czego każdy będzie miał inną, niepowtarzalną postać, ale będą miały wspólne mecze zakwalifikuje do promocji 239 zakładów? Maciek: Np. oznaczając mecze kolejnymi literami alfabetu, zamierzam postawić kupony: Maciek: AB, BC, CD, ABC, BCDE itp.
Maciek: poczym dostałem odpowiedź "niestety nie"
SportingBet_Witek: nie postrzegam tego w kategorii klamstwa. Sklasyfikowalbym to raczej nieporozumienie.
Maciek: Ja sklasyfikowałbym to bardziej jako strata mojego czasu. Abstachując od tego, ponowie pytanie. Czy wniesienie 239 zakładów kombi, z czego każdy będzie miał inną, niepowatrzalną postać, ale będą miały wspólne mecze zakwalifikuje do promocji 239 zakładów?
SportingBet_Witek: tak, oczywiscie
Maciek: Zakład "Goliath" to nic innego, jak właśnie 247 NIEPOWATRZALNYCH zakładów - kombinacji z 8 meczów. Każdy z nich będzie miał inną postać (AB, BC, CD, DE, ABC, BCD, DEFG itp.) Różnica polega na tym, że system wykonuję tą operacja automatycznie za nas. Tak więc zakład Goliath traktowany jest jako 247 osobnych zakładów w promocji?
SportingBet_Witek: tak
Maciek: Czy jedna osoba, może wygrać dwa razy (w dwa osobne weekendy), jeżeli oczywiście postawi najwięcej zakładów za min. 26 PLN?
SportingBet_Witek: tak
SportingBet_Witek: za kazdym jednak razem decyzja zapada bezposredni w centrali londynskiej
SportingBet_Witek: gdyz
SportingBet_Witek: Sportingbet jest jedynym arbitrem w tej promocji, decyzja Sportingbet bedzie ostateczna i wiazaca.
Maciek: Rozumiem. Dziękuję za odpowiedzi. Jeżeli będę miał jeszcze jakieś pytania odezwę się. Do usłyszenia.
SportingBet_Witek: Dziekuje za rozmowe.
SportingBet_Witek: Jezeli Panstwo nie maja wiecej pytan prosze o zamkniecie okna czatu.