#17201 - 20/03/2002 03:47
progresja U/O
|
Anonymous
Unregistered
|
Jak widze, ten dosc popularny system nie mial jeszcze swojego tematu, co niniejszym chce naprawic. Na poczatek wrzuce pierwsza lige angielska. Preston North End - Crewe typ ponizej 2,5 - kurs 2,0 Preston 3 mecze z rzedu powyzej 2,5 a tylko raz zaliczyl 4 takie mecze pod rzad. Ogolna srednia na spotkanie to 2,8 bramki i gra z druzyna o sredniej 2,6. Musi wejsc :-))) 
|
Do góry
|
|
|
|
#17202 - 20/03/2002 03:51
Re: progresja U/O
|
Anonymous
Unregistered
|
Fajny topic bo też często puszczam UNDER/OVER. I będę się też niekiedy wypowiadał. życzę powodzenia w typach  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#17203 - 20/03/2002 15:10
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone: [qb]Jak widze, ten dosc popularny system nie mial jeszcze swojego tematu, co niniejszym chce naprawic. [/qb][/QUOTE]A jak wygladaja zarobki na tym?
|
Do góry
|
|
|
|
#17204 - 20/03/2002 15:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/06/2001
|
Tez tak gram  Ale ta progresja jest zazwyczaj przynajmniej u mnie ustawiona na gre krotkoterminowa i gora 3 poziomy! Co wiecej nie jest progresja ciagla, lecz progresja przyjazna dla statystyk. Tzn nie napieram Undera az do skutku. Tak staram sie dobierac drzune by konczyc juz na pierwszym poziomie. Zarobki sa male! gdyz kursy we francji siegaja w granicach 1.7-1.8 A na 3 poziomie zarabia sie juz grosze... Warto grac tez na Under gdzie Over jest nisko wyceniony - w granicy 1.5-1.6 np. leverkusen. monachium, Real, Man Utd. Ale tego bnie testowalem i nie wiem.... czesciej gram Undery niz Overy 
|
Do góry
|
|
|
|
#17205 - 20/03/2002 15:59
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal: [qb]Tez tak gram  Ale ta progresja jest zazwyczaj przynajmniej u mnie ustawiona na gre krotkoterminowa i gora 3 poziomy! Co wiecej nie jest progresja ciagla, lecz progresja przyjazna dla statystyk. Tzn nie napieram Undera az do skutku. Tak staram sie dobierac drzune by konczyc juz na pierwszym poziomie. Zarobki sa male! gdyz kursy we francji siegaja w granicach 1.7-1.8 A na 3 poziomie zarabia sie juz grosze... czesciej gram Undery niz Overy  [/qb][/QUOTE]Ktory z i-netowych bukow ma najlepsza oferte dot. u/o?
|
Do góry
|
|
|
|
#17207 - 20/03/2002 17:01
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2001
|
Troche nie na temat ale moze nie az tak bardzo:
Czy ktos probowal grac progresja NBA z handicapem? Kursy sa 1,90 albo nawet 1,91 w kazda strone.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#17208 - 20/03/2002 17:13
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Tak, Canbet jest wspaniały do o/u. Dodałbym też Pinnacle gdzie kursy też są dobre na totals (1.91/1.91). A jeśli chodzi o handicapy to Pinnacle ma najlepsze kursy na świecie w dzień meczu: 1.91/2.00!
|
Do góry
|
|
|
|
#17209 - 20/03/2002 23:11
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal: [qb]Tez tak gram  Ale ta progresja jest zazwyczaj przynajmniej u mnie ustawiona na gre krotkoterminowa i gora 3 poziomy! Co wiecej nie jest progresja ciagla, lecz progresja przyjazna dla statystyk. Tzn nie napieram Undera az do skutku. Tak staram sie dobierac drzune by konczyc juz na pierwszym poziomie. Zarobki sa male! gdyz kursy we francji siegaja w granicach 1.7-1.8 A na 3 poziomie zarabia sie juz grosze... czesciej gram Undery niz Overy  [/qb][/QUOTE]Witam. Na poczatek, chcialbym zaznaczyc, ze dzieki Tobie zaczalem walczyc w progresje remisowa, a teraz weszlem w liczbe goli - dziekuje. Co do zarobkow - faktycznie niewielkie, ale i zdecydowanie szybsze zakonczenie, niz przy remisach, zreszta i zarobki mozna powiekszyc odpowiednio wyzej podbijajac stawki. Poza tym teraz, pod koniec rozgrywek moze byc roznie z powtarzalnymi remisami, a liczba goli jest mniej niezalezna od zaawansowania sezonu. A co teraz cwiczysz?
|
Do góry
|
|
|
|
#17211 - 21/03/2002 23:42
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone: [qb][QUOTE]A co teraz cwiczysz?[/qb][/QUOTE]  [/qb][/QUOTE]:-))) Mam na mysli to, co teraz obstawiasz, jakie progresje masz na tapecie?
|
Do góry
|
|
|
|
#17212 - 22/03/2002 00:40
|
Anonymous
Unregistered
|
Dalej:
Wlochy, seria A, Inter - Roma typ ponizej 2,5 gola, kurs 1,75
Roma ze srednia 2,22 walczy z druzyna o oczko nizej w tabeli, ktorej srednia 2,67 gola na mecz takze do wysokich nie nalezy. Roma ostatnie dwa mecze z rzedu powyzej 2,5 co jednoczesnie jest jej rekordem. Inter takze juz 2 mecze z rzedu ma ponad 2,5 bramki.
|
Do góry
|
|
|
|
#17213 - 22/03/2002 06:45
|
Anonymous
Unregistered
|
Nie polecam, choć sam powinienem mieć Romę, bo wtopiłem już dwa poziomy. Powód - Montella. Nic tak nie psuje wyniku jak napastnik w formie lub bramkarz bez. Na twoim miejscu zwrócił bym raczej uwagę na mecze drużyn, które wymieniłem w innym temacie (progresja X). Alaves i Las Palmas, teraz już 4 mecze over.
|
Do góry
|
|
|
|
#17214 - 22/03/2002 16:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone: [qb]Mam na mysli to, co teraz obstawiasz, jakie progresje masz na tapecie?[/qb][/QUOTE]Echh duzo tego jest...
Nantes, Lille, Montepelier, Sheff Utd, Sheff W., Fulham, M`boro, Vfb, Hansa, echhh od cholery tego jest!
|
Do góry
|
|
|
|
#17215 - 25/03/2002 04:53
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone: [qb]Mam na mysli to, co teraz obstawiasz, jakie progresje masz na tapecie?[/qb][/QUOTE]Echh duzo tego jest... Nantes, Lille, Montepelier, Sheff Utd, Sheff W., Fulham, M`boro, Vfb, Hansa, echhh od cholery tego jest![/qb][/QUOTE]Czyli jak widze tez preferujesz wiecej, a za mniejsza stawke. I wszystkie na U/O czy masz jeszcze jakies progresje remisowe? Przy okazji - Preston North End wszedl  na drugim poziomie przy kursie 2,2 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|