Dziś dzień przerwy, ponieważ nic mnie w 100% nie przekonuje z tenisa. Potem opracuje i podam statystyki moich dotychczasowych kuponów.
Z reguły nie opisuje obstawianych meczów na forum, tylko podaje gotowe typy. Zawsze nad nimi tyle myśle, że już mi sie nie chce nawet o nich pisać. Ale czasem lubie sobie coś napisać
Jedyny mecz, który bardzo mnie dziś ciekawi to Ancic Mario - Djokovic Novak. Djokovic obecnie czołowa rakieta świata, bez dwóch zdań. Ale jest już napewno zmęczony sezonem, sporo grał, gra już bez polotu. Ancic natomiast nakręcony teraz niesamowicie. Idzie jak burza, najpierw Blake, potem kapitalny Mathieu, poradził sobie z nimi bez specjalnego wysiłku. Gdy Ancic ma formę, potrafi być bardzo groźny (choćby zeszłoroczne spotkanie z fantastycznym Ljubą) Czuje że Djokovic będzie miał z nim baaardzo ciężką przeprawę. Tego meczu nie będę dodawał do statystyk. Zagram sobie za pare groszy, bo kurs naprawde zachęca, wynosi ponad 3, a szanse moim zdaniem zdecydowanie bardziej wyrównane. Także za parę groszy myśle że warto spróbować.
Może potem podam jakiś fajny typ, ale z tenisa dziś naprawde nic nie widze.
pozdrawiam