Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#16141 - 15/02/2002 03:29 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
SzajbuS Offline
member

Meldunek: 08/02/2002
Stsik czlowieku wylacz capslock!

Do góry
Bonus: Unibet
#16142 - 15/02/2002 17:31 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
jak bedziecie robic glosowanie to do opow mozecie mnie zapisac
troche jest za malo opow jak na taki chat raz se weszlem rano o 9 10 osob zadnego admina jakies lepki vvvvrhgur vvvrigirg przyszli zrobili nam burdel na chacie a co do artha......
jak bedzie komus chcial dac opa to da a tak stsik takim zachowaniem raczej ci nieda
a i jeszcze cos co do tych lepkow co wymienil stsik kilka osob jest caly czas na chacie a jest 1 lub 2 ktorzy przyjdo w sobote o 16 czasami w normalne dni posiedzo 20 min i <papa> kiego im op
ok to bylo moje 5.gr na ten TEMAT!!!!!
jestem za a nawet przeciw

Do góry
#16143 - 15/02/2002 17:57 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
luker Offline
member

Meldunek: 29/10/2001
Stsik nie badz tkai cwaniaczek...masz 15 lat ale abrdzo dużo do powiedzenia..po co ci ten zasrany op??? żeby wywalac takich idiotów jak ty?
Mówisz że wchodza i robią syf na kanale...i zapraszają na inne a sam mnie dziś koło 12 zapraszałes na kanał nie powiem jaki...
Uspokój sie ****a bo to zaczyna być męczące..jak chcesz sie pokłócić to to nie jest czat dla pokemonów..a co do artha to abrdzo wporządku gośc który jest obiektywny w stsosunku do wszystkich i za byle co nie wywali iwo: .....

Do góry
#16144 - 15/02/2002 18:33 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
HEWIT77 Offline
member

Meldunek: 21/11/2001
A już szykowałem dla niektórych PAWULON ......
al:

Do góry
#16145 - 15/02/2002 20:40 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
eheh stsik sie bawi teraz w Mitnicka ja wyszlem pierwszy na pojedynek :-))))
SoKoL-Stsik 1.8 1.8 za not starter zwrotow nie przyjmujemy

Do góry
#16146 - 15/02/2002 21:02 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
KLUKO Offline
journeyman

Meldunek: 06/12/2001
to jest to-robienie sobie wladzy jest sraniem sobie do gniazda skad moge wiedziec czyim jest kolegom ten pacjent ktory ma opa?
dasz takiej dziwce nie dosc ze sie rozbestwi bo mu dojebala wladza w czaszke korupcja itd to jeszcze na prosbe tych swoich kolegow w******ala przeciwnikow....zagmatwana sprawa jednak sa dwie opcje albo wszyscy maja opa albo nikt tam gdzie i nie ma jakis sedziow sadow asesorow jebanego marasu

TAKZE ZABRAC WSZYSTKIM UPRAWNIENIA BADZMY ROWNI WOBEC SPORTU POZATYM TEN CIULATY CZAT TO NIE JEST MORDOWNIA Z JAKIMIS BUCAMI PRZY WEJSCIU

Do góry
#16147 - 16/02/2002 00:45 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

Witam !!!

Nie jestem po zadnej stronie ale Stsik wytlumacz mi jedno. Po h.. ci op ?? Arth zalozyl sobie tego czata i on rzadzi sobie na tym czacie. Jestem tam codziennie i nie widzialem zeby komus nazlosc robil. Banuje osoby ktore wchodza i spamuja robiac przy tym burdel i chwala mu za to. Jakbym mial opa (a nie mam i wogule mi jest nie potzrebny bo po co) na czacie to wchodzilbym na niego zeby przedyskutowac typy i wysluchac opini innych na temat wlasnie tych typow a nie tylko zeby poszpanowac ze mam opa. Stsik jak tak chcesz miec opa to wejdz sobie na mirca i wejdz na kanal #stsik to napewno bedziesz mial opa. Bo tylko takimi textami w****iasz mnie bo robisz z tego afere a nie potrzebnie. Stsik i pamietaj ze wyrazilem swoje zdanie i nie bylo ono z nikim konsultowane bo widzialem ze zarzuciles komus ze ten ktos trzyma z toba a nie wyrazi tego bo boi sie konsekwencji. Stsik jak rzeczywiscie tak jest to ten ktos jest porabany i jeszcze nie dorosl zeby obstawiac a tym samych zeby przebywac na tym czacie bo i tak nie ma z niego pozytku a watpie zeby ktos sie znalazl na tym czacie ktory balby sie wyrazic swoje zdanie bojac sie reakcji innych (chyba ze twoi koledzy - tzw malolaty bo ty mi na takiego pasisz). I jak (jesli) bedziesz odpowiadal na ten post to tak na przyszlosc nie mow mi ze ktos mna manipulowal jak pisalem tego posta bo tylko sie osmieszysz i mnie bardziej w****isz a tego ci nie zycze.

Pozdrowienia

Do góry
#16148 - 16/02/2002 01:03 Re: PETYCJA ODNOSNIE ZACHOWANIA ARTHA
Anonymous
Unregistered

takie male sprostowanie czata zalozyl Conrad a nie Arth

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3