Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#1582395 - 12/09/2007 15:09 Re: STÓJ! To napad! [Re: Eriksson]
czuczu1910 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/12/2005
a mnie ukradli moja ukochana bluze WIDZEWA koledzy z "bazaru" przed derbami ... :)niestety pozniej mialem nieprzyjemnosc ogladac jak sie pali

pozdrawiam \:\)

Do góry
Bonus: Unibet
#1582437 - 12/09/2007 16:29 Re: STÓJ! To napad! [Re: czuczu1910]
pinnacle Offline
member

Meldunek: 04/09/2007
Byla to niedziela, sasiednie osiedle, zadupie bo brzydka pogoda i malo ludzi chodzilo po polu....kiedys jak szedlem z kolega ( takim cykorem) to nagle wyskoczyli chlopy zza sklepu i skroili mi szalik ( 2 chlopow)... Uwaga: Szalik Polski!!! Ja bylem w osmej klasie podstawowki a te cwele byli starsi spokojnie o 3-4 lata od Nas. Najlepszy byl moj kolega... mnie kroili a on sie patrzyl idiota, pozniej go zjebalem jak psa za to ( trzymalem szalik a jeden mnie kopal a drugi ciagnal na chama z szyji) ..

Co za ciptoki,, aby szalik Polski komus zakosic....

2 historia:

Jak bylem w 3 klasie podstawowki i szedlem do szkoly sam, podeszlo do mnie 3-4 ciaparuchow cyganow pierdzielonych i zarypali mi 2 olowki, dlugopis i gumke.... co za ciapki. Nie nawidze ciemnych geb, ciaparuchow zasranych od tego momentu!!!

Co ja ukradlem ???
Okolo 15 szalikow wrogiego klubu ( poszly z dymem juz dawno jak jeszcze sie bawilem w kibicowanie-chuliganke) jakiego klubu oczywiscie nie zdradze bo po co sie afiszowac.

Kilka razy jakies drobne gowniarzom oczywiscie mlodszym.... ale to za malolata.

Draze w sklepie... Baba mnie zlapala i chciala wzywac policje ale ja wyblagalem to mnie poscila i od tego momentu w sklepie juz nic mi sie do reki nie przykleilo :-)

Walki w 2 firmach w ktorych pracowalem , kasa byla konkretna, z 1 firmy uzbieralem na autko - okolo 15 tys.:-) jak byl wyzysk to trzeba bylo ich szyc \:D skurczybykow.

Wiecej grzechow nie pamietam :-)

P.S. Prawda czy nie prawda do Was nalezy ocena heheh

Do góry
#1582442 - 12/09/2007 16:33 Re: STÓJ! To napad! [Re: pinnacle]
pinnacle Offline
member

Meldunek: 04/09/2007
aha bawilem sie jeszcze w pasera :-) w technikum to bylo.mlodsi koledzy z osiedla przynosili mi ciuchy, buty ,czapeczki itp. a ja je sprzedawalem w klasie i szkole w technikum heheh

Najlepiej raz zarobilem na nowych butach Nike, kolega chcial za nie tylko ok. 50zl a ja je spylilem za 150zl, najwiecej to bylo czapeczek z daszkiem - na tym byla kasa :-)

Do góry
#1582887 - 12/09/2007 20:01 Re: STÓJ! To napad! [Re: lupus]
Eriksson Offline
veteran

Meldunek: 22/08/2007
Originally Posted By: lupus
MI kiedys rower z piwnicy ukradziono.

I raz mnie skroili.
Kibice GKS Katowice. W zimie, gdy zaczalem nauke w LO.
POjechalem razem z kumplem do katowic, i po wyjsciu z dworca PKP, na tym moscie do centrum nad dopadli.
Otoczyli nas w 5.
Wtedy bylem sczyl i troche spanikowalem. Swoja droga trzeba byc niezle bezczelnym, zeby w takim miejscu ludzi kroic, bo pewnie nie bylismy pierwszymi.

W Katowicach miejsce nie odgrywa większego znaczenia \:\(

W tym mieście w ryja można dostać dosłownie wszędzie.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08