#1577720 - 10/09/2007 20:20
STÓJ! To napad!
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
 elo elo trzy dwa jeden zero hyh  Dobra. Metodologia metodologią, uczyć mi się tego ścieku nie chce, więc trochę trzeba pogryzdolić w T&O. Z góry przepraszam za niewyraźny charakter pisma, ale jestem bardzo, ale to bardzo niewyspany. Takie są skutki remontu i hałasu o 8 AM. Jak widać na powyższym obrazku temat dotyczy złodziei, rabunków, oszust, mataczenia, kieszonkowców i wszelkiego zła całego, o którym to coraz głośniej w mas mediach... niestety  Czy ktoś kiedyś Was okradł? Co ukradł, jak to wyglądało. Jaką to miało wartość, co potem zrobiliście? Zgłosiliście gdzieś? A może własnoręcznie obiliście mu twarz? Czy nasze społeczeństwo potrafi pomagać ludziom poszkodowanym na ulicy? Czy ktoś kiedyś Wam w tym pomógł?  Zapraszam do wpisywania się do tematu po uprzednim wysłaniu sms'a na numer 0997 w treści wpisując "ulicznawyjebka"  PS. Temat z dedykacją dla Pana W. i Pana C.  endżoj! 
|
Do góry
|
|
|
|
#1577752 - 10/09/2007 20:36
Re: STÓJ! To napad!
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Jeden raz mnie chcieli skroić w drodze do szkoły (jeszcze podstawówka). Jako, że jestem prawie chodzącym szkieletorem, to pokazałem pod przymusem kieszenie, że nic nie mam. Chłopaki mieli pecha, że następny był mój koleżka z klasy, który miał dobre znajomości w 8 klasie i skończyło się na ostrej przekopce panów złodziei  Tak więc sprawiedliwości stało się za dość. O dziwo tylko tą sytuację pamiętam. Więcej chyba nie miałem (zastanawiam się już parę minut i nic nie mogę przypomnieć).
|
Do góry
|
|
|
|
#1577832 - 10/09/2007 21:12
[Re: micha$]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
MI kiedys rower z piwnicy ukradziono. I raz mnie skroili. Kibice GKS Katowice. W zimie, gdy zaczalem nauke w LO. POjechalem razem z kumplem do katowic, i po wyjsciu z dworca PKP, na tym moscie do centrum nad dopadli. Otoczyli nas w 5. Wtedy bylem sczyl i troche spanikowalem. Swoja droga trzeba byc niezle bezczelnym, zeby w takim miejscu ludzi kroic, bo pewnie nie bylismy pierwszymi. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1577900 - 10/09/2007 21:56
[Re: yacub]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/05/2005
|
mnie raz napadli w nocy jak wracałem pijany z imprezy. ide sobie spokojnie ulica, a jeden gosc podchodzi do mnie, drugi zostal na murku. idzie centralnie prosto na mnie, a ja spokojnie mowie: co potrzeba?, a ten bez zastanowienia plombe mi, tylkoze jestem troche wysoki i troche przy sobie, to dostalem ciosa prosto w klatke, ale naprawde byl mocny, no to ja go odepchnalem 2 rekoma, a on sie wywrocil na chodniku. patrze a ten drugi juz biegnie w moja strone, no to ja w nogi. Chce przeskoczyc nad takim płoteczkiem, a ze bylem w stanie niewazkosci to sie zaczepilem i gleba. czekalem az dostane kopa w twarzyczke, ale o dziwo nie gonili mnie. nie gonili, bo sie okazalo ze policja jechala. Ucieklem w bloki i szybko do domu, bo jestem spokojny czlowiek i nie chcialem bojek. elo 
|
Do góry
|
|
|
|
#1582388 - 12/09/2007 14:47
[Re: bet_master]
|
veteran
Meldunek: 22/08/2007
|
Kilka lat temu ukradli mi 40 złotych. Wracaliśmy z kumplem wieczorem do domu i nagle podeszło do nas trzech starszych kolesi powiedzieli że mamy się nie szarpać i skręcić w prawo ( tm był taki nie miły park) tam na ławce siedziało jeszcze chyba 5 kolesi. Nie było sensu uciekać tylko kombinować jak dostać i stracić najmniej  Ja w sumie straciłem ok 40 złotych a kumpel dostał kilka sierpów po nie chciał pokazać co ma w reklamówce! W reklamówce znajdował sie dezodorant wartości ok. 10 PLN  Potem musiał oddychać przez płaski nos kilka tygodni! Ale to strae dzieje i teraz to raczej sie z tego śmiejemy 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|