#1381669 - 10/07/2007 03:39
Re: Wstyd...
[Re: herkules]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
Chocby nawet padly slowa jak wyzej, to co z tego? To jest powod do dymow? Dla kazdego normalnego czlowieka bylaby to w sumie pestka, ale dla idioty z szalikiem mocnego TYLKO w grupie, to powod do rozpier dalania stadionow. Prawda jest taka, ze kazda grupa szalikowcow / idiotow szuka guza gdzie sie da.
Nie chodze na wybory, ale jak tylko znajdzie sie jakis kandydat, ktory w programie bedzie mial strzelanie z ostrej amunicji do tego typu smieci, ma moj glos.
|
Do góry
|
|
|
|
#1381691 - 10/07/2007 03:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
Kurier Wileński:
Są jednak wersje, że polscy kibice rozczarowani porażką swego zespołu podczas przerwy zostali umyślnie sprowokowani przez Litwinów do bójki. ***”. Doszło do przepychanki. Kiedy policjanci uciszyli walczących, wszyscy szalikowcy „Legii” widząc, że ich kumple znajdują się w zagrożeniu, ruszyli im na odsiecz — powiedział „Kurierowi” jeden ze świadków zajścia. Być może, że kilka słów, które zostały wypowiedziane przez szalikowca „Vetry”, stały się iskierką, od której rozpoczął się duży płomień
Nie potrafie tego zweryfikowac. Ja słyszałem, że polscy bandyci szaleli już przed meczem, wybijając okna w sklepach i domach ale policja litewska nie zareagowała licząc na uspokojenie sytuacji. Niestety okazało się, że brutalna pacyfikacja powinna mieć miejsce już przed meczem. Najlepszą metodą na takich gierojów byłoby spętanie ich i pędzenie jak bydła aż do Polski, a tam już porządne manto, ku przestrodze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1381713 - 10/07/2007 04:04
[Re: Misza_SB]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2004
|
Ja słyszałem, że polscy bandyci szaleli już przed meczem, wybijając okna w sklepach i domach ale policja litewska nie zareagowała licząc na uspokojenie sytuacji. Niestety okazało się, że brutalna pacyfikacja powinna mieć miejsce już przed meczem. Najlepszą metodą na takich gierojów byłoby spętanie ich i pędzenie jak bydła aż do Polski, a tam już porządne manto, ku przestrodze.
chodziłem cała sobotę po starówce i potem niedziele i żadnej wybitej szyby ani awantury nie widziałem. a także jak niektóre media podawały interwencji armatki wodnej. Staram sie być obiektywny bo byłem i widziałem . I nie należy wszystkich ludzi z szalikami na szyi wrzucaj do jednego worka. Bo ja nosze szalik a w ynp: %name ciu nic złego na stadionie nie zrobiłem
|
Do góry
|
|
|
|
#1381776 - 10/07/2007 04:56
[Re: CANTORO]
|
old hand
Meldunek: 30/06/2007
|
Denel witam widziales jak rozliczyli w totomixie Legie?? Po 1 nie gralem Legii , po 2 nie gram w Toto mixie  jak masz cos jeszcze to na priva
|
Do góry
|
|
|
|
#1381829 - 10/07/2007 05:17
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Zyjecie w najstraszniejszym kraju  Trzeba wysłać to bydło do Stambułu i niech tam sobie spróbują na którymś ze stadionów rozrabiać. Wtedy się okaże jacy są mocni Lepszym rozwiazaniem są obozy pracy w Korei Północnej. Jest ich tyle ,że mozna hołote "zakwaterowac" pojedynczo ,a wiadomo ,ze w pojedynkę taki "kibol" nie istnieje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1381925 - 10/07/2007 05:55
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1382029 - 10/07/2007 06:17
[Re: Denel]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Dwóch chuliganów Legii Warszawa, którzy w niedzielę w Wilnie wzięli udział w awanturach w piłkarskim meczu z miejscową Vetrą, zostało skazanych w poniedziałek przez III Sąd Okręgowy na dziesięć i piętnaście dni aresztu. Sprawy pozostałych zatrzymanych zostaną rozpatrzone we wtorek Żenada - a myślałem, że litewski sąd im tego nie daruje. A tu kończy się jak zwykle. Za kilka dni bydło wróci w glorii chwały.  Mam nadzieję, że chociaż ktoś zdąży ich zerżnąć w tym pierdlu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1382045 - 10/07/2007 06:24
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2004
|
Dwóch chuliganów Legii Warszawa, którzy w niedzielę w Wilnie wzięli udział w awanturach w piłkarskim meczu z miejscową Vetrą, zostało skazanych w poniedziałek przez III Sąd Okręgowy na dziesięć i piętnaście dni aresztu. Sprawy pozostałych zatrzymanych zostaną rozpatrzone we wtorek Żenada - a myślałem, że litewski sąd im tego nie daruje. A tu kończy się jak zwykle. Za kilka dni bydło wróci w glorii chwały.  Mam nadzieję, że chociaż ktoś zdąży ich zerżnąć w tym pierdlu. wracając do kraju czekają już na nich pozwy cywilne ze strony klubu. Beda się starać o odszkodowanie finansowe od nich
|
Do góry
|
|
|
|
|
|