Strona 11 z 22 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 >
Opcje tematu
#1380209 - 09/07/2007 18:47 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
penikiem jest ze ITI wycofa sie ze sponsorowania Legii juz pare tygodni temu o tym mowili wiec maja okazje jak cholera!!! tylko czy Legia znajdzie jeszcze kogos tak naiwnego watpie! wiec z tym zaoraniem boiska ! to wcale nie jest tak nierealne!!

Do góry
Bonus: Unibet
#1380210 - 09/07/2007 18:48 Re: Wstyd... [Re: Bzyku]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Jestem za tym aby policaj na takich meczch odrazu na samym poczatku rozruby uzywala amunicji gumowej.nie zadne palki ,gaz odrazu szczelac po nogach.jeden z drugim dostanie po kulce w nogi zaleje sie lazami twardziel i odraz u mu przejdzie ochota na wszystko.

Swoja droga moze niektorzy widzieli czego uzywaja amerykanie do ochorony swoich ambasad w krajach o "pdniesieonym ryzyku" ,chodzi tu gluwie o zamieszki antyamerykanskie i szturmy budynow rzadowych.
Sa to tak zwane "rzerszenie" pojemik z gumowymi kulkami ok 500sztuk. z ladunkiem wybuchowycm ktory daje naped owym kulkom.
Uzadeznie o dpalane zdalnie rozrzuca kulki po calej okolicy z dzua predkoscia co sieje duze spustoszenie swrod "atakujacych"Ostatnio byl tez program na Discovery o srodkach ktore pomagaja tlumic zamieszki.Pyla pokazana tam wersja "szerszenia' jako normalny ranat reczny napakowany gumowymi kulami.
P.S . chlokapi z JACKASS tez sie tym bawili JACKASS zobacz
RIOT CONTROL TEST!

Do góry
#1380214 - 09/07/2007 18:49 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: gremlin

zgadzam sie z zaoraniem boiska!!! \:p

popieram \:D i truskawek nasiac...

Do góry
#1380217 - 09/07/2007 18:50 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
Denel Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2007
penikiem jest ze ITI wycofa sie ze sponsorowania Legii juz pare tygodni temu o tym mowili wiec maja okazje jak cholera!!! tylko czy Legia znajdzie jeszcze kogos tak naiwnego watpie! wiec z tym zaoraniem boiska ! to wcale nie jest tak nierealne!!
penikiem ;\) po pierwsze byla to kaczka dziennikarska po drugiego zeby sie wycofac to musza znalesc nabywce kto im wylozy poprownywalna kase ktora zainwestowali a to latwe nie bedzie

Ale tacy krzykacze nie msla tylko krzycza. Byleby napisac jak najwiecej postow w tym temacie

Do góry
#1380228 - 09/07/2007 18:54 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
Don Pedro® Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Originally Posted By: aNaLiTyK
popieram \:D i truskawek nasiac...

Truskawki się sadzi a nie sieje \:p Poza tym ciężko w obecnych czasach znaleźć chętnych do ich zbierania więc trzeba by jakąś inną uprawę wybrać \:\)

Do góry
#1380230 - 09/07/2007 18:55 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

a teraz to juz tak bez emocji - mysle tak - Legia powinna zostac srodze ukarana , no powiedzmy 5 -lat banicji !!! kibica Legii wspolczuje ale , od kogos trzeba zaczac! nastepnie inicjatywe powinien przejac PZPN i stosowac drakonskie kary w stosunku do innych klubow polskich w przypadku podobnych wydarzen !- cena jaka zaplacilby kibic bylaby tylko taka ze po 2 sezonach w 1-szej lidze graliby dzisiejsi 3-cio i 4-to ligowcy!!

Do góry
#1380233 - 09/07/2007 18:56 Re: Wstyd... [Re: xqwzts]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: xqwzts

moim zdaniem nie powinna zostac wykluczona. To kibice powinni ponosic surowe kary, a nie klub.

To nie do konca tak,
oczywiscie to kibice sa winni ale klub tez nie jest bez winy bo wiedzial jakich ma kibicow i ze podobna sytuacja moze sie wydarzyc.
Nie ma madrego rozwiazania dla klubu, kare poniosa i to pewne, nie zycze im zle ale w koncu musza sie obudzic ze snu i przestac udawac ze w Polsce sa same aniolki na trybunach.

Maja mozliwosci zeby z tym zaczac walczyc, a tego nie robia, dlaczego?
Bo sie boja, bo sa to naczynia powiazane,
trzeba uciac pewne powiazania i zaczac z tym walczyc a nie udawac ze nie ma problemu bo jak wielki jest problem przekonali sie wczoraj.

Szkoda Legii jako klubu ale niestety won z pucharow na kilka lat, teraz powinny sie posypac przykladowe bardzo dotkliwe kary dla tych typow ktorzy dymili na Litwie.
Nie bedzie litosci i poblazania to moze dojdzie do zakutych lbow ze postepuja zle bo na razie ubzdurali sobie ze "walcza za klub" i sa swiecie przekonani ze tak postepujac robia dobrze.

Do góry
#1380234 - 09/07/2007 18:56 Re: Wstyd... [Re: Denel]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: Denel
Byleby napisac jak najwiecej postow w tym temacie

sam od czerwca masz troche postów nabitych i raczej nie wszystkie wniosły tu nie wiem czesgo wiec pozwol sie innym wypowiadac tak jak mają na to ochote...

Do góry
#1380235 - 09/07/2007 18:56 Re: Wstyd... [Re: Denel]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

penikiem ;\) po pierwsze byla to kaczka dziennikarska po drugiego zeby sie wycofac to musza znalesc nabywce kto im wylozy poprownywalna kase ktora zainwestowali a to latwe nie bedzie
o jakiej kasie ty mowisz - a slyszales o stratach!!! poza tym sadze ze sklonnisa odzalowac te pieniadze bo to mniejsza strata niz strata wizerunku firmy ktora sponsoruje w pewnej czesci bandytow!!

Ale tacy krzykacze nie msla tylko krzycza. Byleby napisac jak najwiecej postow w tym temacie

Do góry
#1380244 - 09/07/2007 18:59 Re: Wstyd... [Re: Biszop]
Denel Offline
old hand

gremlin tak Legie wywalic na 3 ligi za kibicow w meczu PUCHARU INTERTOTO ktory ma gowno wspolnego z polska liga a Zaglebie/Cracovia/Korona na ktorych podobno sa dowody o handelek niech dalej kupuja meczyki o Orange Ekstraklasie.

Ale macie racje moze wtedy taki Lech/Korona/Cracovia zagraja w pucharach. Jedyna szansa dla nich jesli nie potrafia awansu na boisku zdobyc.

Do góry
#1380246 - 09/07/2007 19:00 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
Denel Offline
old hand

Originally Posted By: aNaLiTyK
Byleby napisac jak najwiecej postow w tym temacie

sam od czerwca masz troche postów nabitych i raczej nie wszystkie wniosły tu nie wiem czesgo wiec pozwol sie innym wypowiadac tak jak mają na to ochote...
gremlin w ciagu 10 min ze 3 napisal i uzyl ze 100 wykrzyknikow a zadnym nic konkretnego nie wniosl do tematu tyle z mojej strony. Pozdrawiam

Do góry
#1380248 - 09/07/2007 19:00 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

o jakiej kasie ty mowisz - a slyszales o stratach!!! poza tym sadze ze sklonnisa odzalowac te pieniadze bo to mniejsza strata niz strata wizerunku firmy ktora sponsoruje w pewnej czesci bandytow!!

o i bardzo sie zdiwisz!!! mysle ze dla ITI wazniejszy jest wizerunek firmy i napewno nie beda chcieli byc identyfikowani z bandytami- osobiscie spodziewam sie jeszcze w tym tygodniu zajecia stanowiska przez ta firme!!!

Do góry
#1380251 - 09/07/2007 19:02 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

ilosc postow interesuje mnie tak jak wplyw zorzy polarnej na miesiaczkowanie pingwinow!!! ja nawet nie zwracam uwagi na takie bzdety i szczerze mowiac nie patrze na to !!

Do góry
#1380257 - 09/07/2007 19:05 Re: Wstyd... [Re: herkules]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Przeczytałem sobie cały wątek i nasuneło mi się kilka wniosków

1. @Ignorator - Rozmawialiśmy na Sielpi także wiem, że byłeś na stadionie w Kielcach - widziałeś tam płot?? Da się?? Da?? Z tego co pamiętam, podobnie jest na nowych trybunach Lecha, ale nie jestem pewien.

2. Jestem pewien, że Vetra też bedzie jakoś ukarana i nie zdziwiłbym się jakby w meczu z Blackburn grali przy pustych trybunach.

3. Nie usprawiedliwiamy tych debili!! i to nie była grupka 10-20 osób tylko tam było 200-300 osób na murawie i jak już tu ktoś pisał to nie był jedeny wybrk pseudokibiców w pucharach. Szkoda mi tu Ignoratora, herkulesa i innych PRAWDZIWYCH KIBICÓW, ale co innego jakby to była mała grupka ludzi, ale na filmiku było widać że ta grupa nie była taka mała. Chciałbym oglądać najlepsze Polskie drużyny w pucharach i nie chciałbym żeby Legia została wycofana, bo jesli bedzie najlepsza w Polsce to niech właśnie gra ona w pucharach. Daltego chyba najlepszym wyjściem byłby zakaz wyjazdowy na rok czy dwa bo NIE MA SZANS wyłapania tych idiotów!!

4. Codi, czubek, Lord - wasze podejście to jest takie przyzwalanie na takie zachowanie i własnie przez to bardzą ciężko będzie wyeliminowac stadionowy bandytyzm.

5. Lord przytoczyłeś przykład z kantorem. To ja Ci powiem, że jak mieszkałem 4 miechy w stanach to rzadko kiedy zostawiałem zamkniety dom nie mówiąc już o samochodzie. Jak podróżowałem po Europie widziałem jak we Francji czy Hiszpanii stały samochody z kluczykami w stacyjce. Niestety mu Polacy zamiast dążyć do cywilizacji i kształtować młodze pokolenia, dażymy do tego co jest w krajach zacofanych.

Do góry
#1380259 - 09/07/2007 19:05 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Originally Posted By: Radek_89

Według mnie teraz sprawy w swoje ręce powinni wziąć piłkarze, na inaugurację zagrać z własnej woli przy pustych trybunach, wyjść w koszulkach z napisami w stylu "Nie chcemy grać dla debili", to może wtedy coś do tych pustych łbów zacznie docierać.
Myslisz Radek, ze do takich półgłowków cos dojdzie? Przeciez tacy ludzie nie myslą. Chyba nawet nie mają czym.
Wg mnie to nie jest dobry pomysł. Jak wiadomo Legia to klub z wielkiej stolycy, duma niby narodowa
Z pewnościa ma mnostwo kibicow normalnych, takich którzy przychodzą ogladać gre. Tylko oni by na tym stracili, przez takich debili.
Powinni zamknac klub, tak i tak gra padake, nie robic sobie obciachu. Niby wielkie aspiracje a z grajkami z Litwy baty.
I jeszcze jedno : pisaliście, ze te bezmozgi powinni nam budować autostrady itp. Ja bynajmniej nie chciałbym jeździc po takich drogach, przeciez oni chyba nawet nie wiedza ile cm ma metr a wy chcecie ich do budowy. No chyba, żeby nosili asfalt na plecach albo maszyny itd to tak ;\)

Do góry
#1380269 - 09/07/2007 19:10 Re: Wstyd... [Re: sledzik89]
Platini Offline
Porucznik

Originally Posted By: sledzik89
Tak sie bawi (L)... mi sie podobało ;\)
co ci się podobało? zachowania tych zwierzat?
Wspołczuje

Do góry
#1380275 - 09/07/2007 19:11 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Originally Posted By: Radek_89

Według mnie teraz sprawy w swoje ręce powinni wziąć piłkarze, na inaugurację zagrać z własnej woli przy pustych trybunach, wyjść w koszulkach z napisami w stylu "Nie chcemy grać dla debili", to może wtedy coś do tych pustych łbów zacznie docierać.

Mialem juz byc cicho, ale nie moge tego debilizmu przemilczec. Pewnie, najlepiej wrzucic wszystkich do jednego worka. Gosci, ktorzy robia najlepsze oprawy w Polsce, swietna atmosfere na trybunach i debili, ktorzy cpaja reklamami. Ciekawe jak Ty bys sie poczul gdyby czesc kibicow z Twojego ukochanego klubu zrobila awanti, a pilkarze wyszli w takich koszulkach. A i jeszcze slowko co do tych pseudograjkow. To prawdziwa zenada i rowniez WSTYD dla polskiego futbolu, ze klub majacy walczyc o mistrzostwo kraju przegrywa z litewskim amatorskim (z tego co slyszalem) sredniakiem. A pewnie te pionki nawet kar za ten zenujacy wynik nie dostana. Ale niech zaloza koszulki z takimi napisali, bo w koncu starali sie jak mogli grajac z elita europejskiego futbolu w pucharze Intertoto, lecz holota przerwala mecz.

Natomiast co do ostrej amunicji, to wszystko ok, tylko nie ciezko wyobrazic sobie co by bylo jakby ktos przypadkowy oberwal (wiem, wiem, ale bywa roznie) i cos powaznego mu sie stalo...

Do góry
#1380289 - 09/07/2007 19:17 Re: Wstyd... [Re: codi]
Platini Offline
Porucznik

Kiedy o tym wszystkim dowiedział się Dawid Janczyk, niemal się rozpłakał, że kibice odebrali mu szansę pokazania się w Europie" - stwierdził prezes PZPN.

Jesli to prawda, a myśle ze tak moglo byc to żal mi chłopaka.
Nigdy 'nie przepadałem' za Legią ale ten chłopak to naprawde duzy talent.

Tylko, jedno słowo mi sie tu nie podoba - kibice ! Nie kibice tylko stado ćwoków, których nawet mianem pseudo nie mozna nazwac

Do góry
#1380295 - 09/07/2007 19:20 Re: Wstyd... [Re: codi]
Platini Offline
Porucznik

Originally Posted By: codi
Natomiast co do ostrej amunicji, to wszystko ok, tylko nie ciezko wyobrazic sobie co by bylo jakby ktos przypadkowy oberwal (wiem, wiem, ale bywa roznie) i cos powaznego mu sie stalo...
Ale chyba nikt nie mysli, ze Policja strzelałaby ot tak sobie. Kazdy !! kto wczoraj był na murawie i kozaczył nie znalazł sie tam przypadkowo !
Do najbardziej agresywnych buców owszem, jak najbardziej strzał. Nie pomaga pała to trudno.
Gdyby jeden czy drugi dostał to chyba nie tłumaczyłby sie ze lizał lizaka tylko chciał nawalić jak to oni nazywają kaskom \:o

Do góry
#1380296 - 09/07/2007 19:21 Re: Wstyd... [Re: Platini]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

a czy Legia otrzymala licencje na gre w extraklasie??? napiszcie bo naprawde nie wiem! a poza tym nie jestem jakims tam zagorzaym sympatykiem ani przecienikiem zadnego z polskich klubow wiec moja niewiedza wynika akurat z takiego podejscia do naszych klubow -jezeli nie mialaby to sprawa prosta nie dac i po sprawie !!!

Do góry
Strona 11 z 22 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08