Strona 10 z 22 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 21 22 >
Opcje tematu
#1380117 - 09/07/2007 17:53 Re: Wstyd... [Re: herkules]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
Originally Posted By: herkules
nie pkazać debilizm tych pseudoburaków

ale dla nich to najwieksza frajda jak sie w sieci zobaczą i w tv...

Do góry
Bonus: Unibet
#1380125 - 09/07/2007 17:56 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
NO to jak chwali sie czy nie??
Bo cos zboczyles z watku??

...a moje wypowiedzi, sa jakie sa nie musisz ich czytac tak samo jak ja moge zwrocic uwage ze walisz smuty, jeszcze cos??

Do góry
#1380130 - 09/07/2007 17:58 Re: Wstyd... [Re: Biszop]
Luc Nilis Offline

Originally Posted By: Biszop
...a moje wypowiedzi, sa jakie sa nie musisz ich czytac tak samo jak ja moge zwrocic uwage ze walisz smuty, jeszcze cos??

bez odbioru szkoda zdrowia

Do góry
#1380134 - 09/07/2007 18:00 Re: Wstyd... [Re: Biszop]
Luc Nilis Offline

Originally Posted By: Biszop
NO to jak chwali sie czy nie??
Bo cos zboczyles z watku??

kilka postów nad twoim kolega odpisał że sie nie chwali, nie widzisz ?

Do góry
#1380163 - 09/07/2007 18:25 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
3 tys ludzi z czego 1/2 to pijana albo naćpana
.
już przy bramie robi sie małe zamieszanie z powodu kibiców którzy woleli przepić 10zł a nie kupić bilety i pada propozycja wjazdu z brama

Od samego początku zaczynają sie dyskusje z ochroniarzami co bardziej podpitych i pseudo odważnych bandytów( czy. kibice)

Nagle widzę jak jeden z Legionistów biegnie za bramka gospodarzy w stronę sektora gości dobiega i zrywa flagę i ze spokojem wraca co na trybunach wzbudziło śmiech i podniecenie

Gość stal ledwo na nogach a sadził sie do bogu ducha winnego ochroniarza lat 18 . GWIZDEK NA PRZERWĘ DZIATEK UDERZA MAłOLATA I SIE ZACZYNA.

[quote=herkules]Ogólne Polacy to alkoholowe bydło ledwo stalo na nogach ale jeszcze piło . [quote]

Niestety - wszystko to sprowadza się do jednego. Kult siły.

Te bydlaki po prostu nie uznają niczego innego.

Widzą 18-latka ochroniarza, to muszą mu przyp.ierd.olić bo przecież nic im się nie stanie. To gówniarz, a za nimi 3 tysiące ludzi.
Jest okazja wejść nie płacąc - to lepiej roz.pier.dolić bramę i zaoszczędzić kasę.

Rzygać się chce od czegoś takiego. Naprawdę chyba najlepszym wyjściem było by dać policji ostrą amunicję. Albo tych co złapali tak spałować, żeby przez kilka miesięcy nie wyszli ze szpitala.
Bo to chyba jedyny sposób jaki do nich przemówi. Policja musi w starciu z takimi bydlakami pokazać, że jest silniejsza, to może wtedy bydło się dwa razy zastanowi zanim cokolwiek zrobi.

Tylko oczywiście wtedy by się okazało, że cała ta hołota to bez wyjątku każdy jeden dobry synuś, który alkoholu nigdy nie wziął do ust. Nie przeklina, w szkole ma same piątki, zawsze mówi sąsiadom "dzień dobry" i codziennie wynosi śmieci.

A że był na murawie uzbrojony w pręt i rzucał kamieniami w policję - on na pewno tylko przypadkiem się tam znalazł bo szedł do kiosku po gazetę.
Przy naszym wymiarze sprawiedliwości to jest niestety możliwe.
Przynajmniej teraz jest minister sprawiedliwości (Ziobro), który MOŻE ma jaja by wreszcie to bydło pozamykać na długo. Tylko czy na długo?

I jeszcze jedna sprawa.

ZA SAMO PODNIESIENIE RĘKI NA POLICJĘ powinno być po 10 lat od łebka.

Do góry
#1380165 - 09/07/2007 18:26 Re: Wstyd... [Re: Bzyku]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Przynajmniej teraz jest minister sprawiedliwości (Ziobro), który MOŻE ma jaja by wreszcie to bydło pozamykać na długo. Tylko czy na pewno chce to zrobić?

Tak miało być \:\)

Do góry
#1380175 - 09/07/2007 18:31 Re: Wstyd... [Re: raiders_]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
Originally Posted By: raiders_
Ja mam tylko nadzieje ze UEFA podejmie sluszna i ostra decyzje i dla legi z 10 late odpoczynku od jakich kolwiek meczy pucharowych.No i oczywiscie spora kare finansowa .Bo to co Legia robi w ciagu ostatnich lat na scenie miedzynarodowej wola o pomste do nieba .I to jest klub ze STOLICY NASZEGO KRAJU!!!!!!! BAnd bydla bez szkoly tempaki z patologicznych rodzin ktorzy nie umieja niczym innym zainbonowac czy zaisniec jak tylko cos zniszczyc kogos pobic........
Mam nadzieje ze ITI wycofa sie z inwestowania w Legi i ten niby klub rozpadniesie na zawsze

A moze nalozyc taka zmyslna kare na Twoj ulubiony klub? popatrz na to troche obiektywnie...
Za co niby Legia ma dostac taka kare? Przeciez to nie pilkarze robili te burdy tylko 'kibice'. Legia ma za nich odpowiadac? Jak UEFA nalozy kare dyskwalifikacji z pucharow na kilka lat to bede bardzo zdziwiony. Najrozsadniejsza kara co do klubu to kara finansowa i zakaz wpuszczania kibicow na jakikolwiek stadion przez jakis czas. Legia jako klub w tej sytuacji byla bezsilna i klub nie mogl nic zrobic zeby do tej sytuacji nie doprowadzic czy zeby uspokoic bydlo.

Do góry
#1380178 - 09/07/2007 18:35 Re: Wstyd... [Re: xqwzts]
vindom Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Originally Posted By: xqwzts
[quote=raiders_]Za co niby Legia ma dostac taka kare? Przeciez to nie pilkarze robili te burdy tylko 'kibice'. Legia ma za nich odpowiadac?

idąc tym tokiem rozumowania Wisła Kraków nie powinna zostać wyklucozna z europejskich pucharów bodajże w 1999 r kiedy to jedne z kibiów rzucił nożem w piłkarza, przecież Wisła też nie powinna za nich odpowiadać

Do góry
#1380181 - 09/07/2007 18:38 Re: Wstyd... [Re: Bzyku]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Według mnie policja powinna mieć w takim przypadku prawo użycia ostrej amunicji. Banda idiotów, kretynów i tak dalej można wymieniać epitety. Jak wrócą do Polski, to pewnie jeszcze się okaże, że "to litewska policja wszystko sprowokowała, a my się tylko broniliśmy". Pozamykać idiotów na lata w więzieniach, albo niech za darmo nam teraz autostrady za friko budują, przynajmniej jeden pożytek będzie.
Szkoda tylko, że cieprią na tym prawdziwi kibice.

Według mnie teraz sprawy w swoje ręce powinni wziąć piłkarze, na inaugurację zagrać z własnej woli przy pustych trybunach, wyjść w koszulkach z napisami w stylu "Nie chcemy grać dla debili", to może wtedy coś do tych pustych łbów zacznie docierać.

Do góry
#1380184 - 09/07/2007 18:39 Re: Wstyd... [Re: Maldini$$]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: voddomen
tani jest alkohol na Litwie?
normalna cena ok 2zł ale jest niedobre \:\)

Do góry
#1380185 - 09/07/2007 18:39 Re: Wstyd... [Re: xqwzts]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2004
Originally Posted By: raiders_
Ja mam tylko nadzieje ze UEFA podejmie sluszna i ostra decyzje i dla legi z 10 late odpoczynku od jakich kolwiek meczy pucharowych.No i oczywiscie spora kare finansowa .Bo to co Legia robi w ciagu ostatnich lat na scenie miedzynarodowej wola o pomste do nieba .I to jest klub ze STOLICY NASZEGO KRAJU!!!!!!! BAnd bydla bez szkoly tempaki z patologicznych rodzin ktorzy nie umieja niczym innym zainbonowac czy zaisniec jak tylko cos zniszczyc kogos pobic........
Mam nadzieje ze ITI wycofa sie z inwestowania w Legi i ten niby klub rozpadniesie na zawsze

A moze nalozyc taka zmyslna kare na Twoj ulubiony klub? popatrz na to troche obiektywnie...
Za co niby Legia ma dostac taka kare? Przeciez to nie pilkarze robili te burdy tylko 'kibice'. Legia ma za nich odpowiadac? Jak UEFA nalozy kare dyskwalifikacji z pucharow na kilka lat to bede bardzo zdziwiony. Najrozsadniejsza kara co do klubu to kara finansowa i zakaz wpuszczania kibicow na jakikolwiek stadion przez jakis czas. Legia jako klub w tej sytuacji byla bezsilna i klub nie mogl nic zrobic zeby do tej sytuacji nie doprowadzic czy zeby uspokoic bydlo.

a ja nie bede zdziwiony!!! naloza kare ogromna i moze w koncu bezmozgi z innych klubow pojma ze moze to ich rowniez spotkac- co do pilkarzy spokojna glowa - oni sami sie wyzywia jak powiedzial kiedys pewien klasyk polityki (Rakowski)-

Do góry
#1380188 - 09/07/2007 18:41 Re: Wstyd... [Re: vindom]
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Originally Posted By: vindom
[quote=raiders_]Za co niby Legia ma dostac taka kare? Przeciez to nie pilkarze robili te burdy tylko 'kibice'. Legia ma za nich odpowiadac?

idąc tym tokiem rozumowania Wisła Kraków nie powinna zostać wyklucozna z europejskich pucharów bodajże w 1999 r kiedy to jedne z kibiów rzucił nożem w piłkarza, przecież Wisła też nie powinna za nich odpowiadać
Jest jedna zasadnicza różnica: tam bilety rozprowadzała Wisła, a tutaj nie było to na zasadzie, że Vetra dała naszym 3 tysiące biletów i oficjalnie to nie Legia tych idiotów przysłała. Bo na takiej zasadzie, to przecież i 2 tysiące Wiślaków mogło w szalikach Legii pojechać, żeby udupić eLkę. To jest jedyna linia obrony dla warszawskiego klubu.

Do góry
#1380196 - 09/07/2007 18:43 Re: Wstyd... [Re: vindom]
xqwzts Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/03/2005
Originally Posted By: vindom

moim zdaniem nie powinna zostac wykluczona. To kibice powinni ponosic surowe kary, a nie klub.

Do góry
#1380197 - 09/07/2007 18:44 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

mysle ze sluszna decyzja byloby zawieszenie Legii przez PZPN na rok w rozgrywkach i degradacja do 2-giej ligi - ale ze nie wolno karac 2-razy wiec UEFA napewno ostro potraktuje klub!!!! o czym jestem przekonany i napewno nie bedzie to rok banicji tylko tak miedzy 3-5!!!!!!!!!!

Do góry
#1380198 - 09/07/2007 18:44 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
Denel Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2007
Zlikwidowac klub , wywalic go na 20 lat z pucharow wtedy moze jakims cudem Lech w nich zagra albo Korona ktore co rok ogladaszaja ze graja o puchary a nie udaje im sie awansowac. Najwiecej wlasnie tacy tutaj krzycza. Dostanie Legia duza kare fifnansowa i zakonczenie udzialu w pucharach w tym roku. Mam taka nadzieje.

Z drugiej strony gdzie byla policja / ochrona na stadionie w Wilnie? Gdzie byl jakis obserwator z UEFA?
Przyjechalo kilka tysiecy bydla z Polski skad oni mieli bilety? Skad sie wzieli na sektorze gospodarzy? Cos ok 15-20 min Legia miala aut z miejsca kolo trybun to jakis debil kiwal sie z ktoryms z pilkarzy Legii.

Organizatorzy sa slepi? To byl mecz miedzyszkolny chlopcow z gimnazjum czy INTERTOTO? Mecz pod patronatem UEFA a taka organzizacja. Za bramka Muchy tez jakas siateczka wisiala a na niej wisiala flaga oraz stalo z 30 osilkow. To jest normalne? Z jednej i drugiej strony debilne zachowanie.

Do góry
#1380200 - 09/07/2007 18:44 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Z tego co widziałem to tamtejsza policja nawet nie za bardzo umiała pałować tych daunów :| Widziałem typa jak leżał, nad nim stoi trzech i tylko mu przed nosem grożą. U nas to już by miał plery całe spuchnięte od pał \:\) I to jeszcze by podbiegło innych trzech żeby im pomóc.

Do góry
#1380203 - 09/07/2007 18:45 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
Denel Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2007
Originally Posted By: gremlin
mysle ze sluszna decyzja byloby zawieszenie Legii przez PZPN na rok w rozgrywkach i degradacja do 2-giej ligi - ale ze nie wolno karac 2-razy wiec UEFA napewno ostro potraktuje klub!!!! o czym jestem przekonany i napewno nie bedzie to rok banicji tylko tak miedzy 3-5!!!!!!!!!!
Co TY chcesz od PZPNu i od Legii w lidze? KRZYCZYMY DALEJ !!! LEGIE DO KLASY A ! ZAORAC BOISKO !!

idioci

Do góry
#1380204 - 09/07/2007 18:45 Re: Wstyd... [Re: gremlin]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

a tak na marginesie czy juz wiadomo kiedu UEFA cos tam zdecyduje w tej sprawie???

Do góry
#1380205 - 09/07/2007 18:46 Re: Wstyd... [Re: Denel]
gremlin Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Denel
Originally Posted By: gremlin
Co TY chcesz od PZPNu i od Legii w lidze? KRZYCZYMY DALEJ !!! LEGIE DO KLASY A ! ZAORAC BOISKO !!

idioci

zgadzam sie z zaoraniem boiska!!! \:p

Do góry
#1380207 - 09/07/2007 18:47 Re: Wstyd... [Re: Radek_89]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: Radek_89

Według mnie teraz sprawy w swoje ręce powinni wziąć piłkarze, na inaugurację zagrać z własnej woli przy pustych trybunach, wyjść w koszulkach z napisami w stylu "Nie chcemy grać dla debili", to może wtedy coś do tych pustych łbów zacznie docierać.

To nic nie da naprawde spora ilość ludzi jeżdzi na takie wyjazdy dla atrakcji byłem w Pozaniu i powiem ,że lekko ok 50 osob widziałem wczoraj z tego wyjazdu a robili to samo co w drodze do Poznania : prowokowali tylko kogo sie dało. Nie ma uspawiedliwiena dla takich ludzi . A jeszcze jedno no przesmieszna sytuacja była jak na czele grupy szedł koles o 2 kulach i noga w gipsie \:D oraz jak kolesie ledwo poruszajacy sie o własnych siłach przerwacali sie biegnac z słynnymi banerami reklamowymi. Szkoda mi było tylko tych ludzi co stali na trubunach a policja zaczeła w nich strzelać gazem łazwiacym. Jedna dziewczyne sam pomagałem wynosić w bardziej ustronne miejsce bo gaz ja poddusił . \:\(

Do góry
Strona 10 z 22 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08