Strona 9 z 22 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 >
Opcje tematu
#1379891 - 09/07/2007 14:52 Re: Wstyd... [Re: Don Pedro®]
Luc Nilis Offline
too much love will kill you

Meldunek: 21/10/2005
jak czytam wypociny ludzi broniących tych pajaców z szalami na ryjach to mi szczena opada, uratowali legia, zła organizacja itp... banda cepów mieniących sie kibicami, w grupie siła , a pojedyńczo ciotowate przygłupy.

Do góry
Bonus: Unibet
#1379895 - 09/07/2007 15:33 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
djviejo Offline
veteran

Meldunek: 16/05/2006
na jednym z forum przeczytałem , że bohaterowie z legii już przed meczem na mieście szukali ujścia swojej siły

"Fani" warszawskiej drużyny już kilka godzin przed spotkaniem szukali rozróby z miejscowymi, niszcząc okoliczne sklepy i zabytki. To co nie udało im się jednak przed... udało się w trakcie "za sportowymi faktami

tak więc widzicie po co oni tam pojechali - kibice legii

teraz dopiero zobaczymy co jest wart pzpn , co jest wart zarząd legii i ich właściciele jeśli chodzi o finał tej sprawy bez oglądania się na uefa .
ciekaw też jestem co powiedzą przedstawiciele klubu kibica i ich nieformalni bosowie /celowo nie wymieniam ksywek /.

Do góry
#1379898 - 09/07/2007 15:48 Re: Wstyd... [Re: SJS]
SenDPL Offline
old hand

Meldunek: 07/03/2005
Originally Posted By: SJS
http://www.alfa.lt/straipsnis/142980

"Kibice" Legi w akcji...

Tak na dzień dobry to polecam wszystkim, którzy ściągnęli coś z tego linka o przeskanowanie swojego komputera jakimś dobrym antywirusem.

Co do sprawy Legii - mój pomysł był taki, by wszystkich kibiców Legii uczestniczących w tym meczu wywieźć na Antarktydę, a po dwóch miesiącach przysłać samolot powrotny z gorącą herbatką. I nie mówcie że jestem sadystą - to po prostu odpowiednia reakcja na tych idiotów, których mamy okazję obejrzeć na Utubie. Pytanie tylko, czy ktoś o realistycznym postrzeganiu rzeczywistości potrafiłby bronić takich osobników, bo i tacy się znaleźli. Polecam zastanowienie się nad tym.

Do góry
#1379899 - 09/07/2007 15:53 Re: Wstyd... [Re: SenDPL]
Nickel Offline
addict

Meldunek: 24/02/2004
Widać, że piłkarsko i niestety kibicowsko sięgamy dna. Co do Legii nigdy jej nie lubiłem, także jakby miała się rozpaść to płakał po niej nie będę...

Do góry
#1379916 - 09/07/2007 16:19 Re: Wstyd... [Re: Nickel]
moonlight Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/10/2005
Kurde, 21 wiek a tu trzeba zabezpieczać stadiony jak twierdze...
Czy winą organizatorów jest to, że nie załatwili 10 tysięcy uzbrojonych antyterrorystów na mecz ?
Przyjechałby każdy inny klub z Europy do Wilna i wystarczyłoby 100 policjantów pilnujących jedynie porządku przy wejściu i wyjściu ze stadionu.
Ale przyjechał klub z Polski, z dumnej stolicy...
Oprócz sławy Polaków jako złodziei, przemytników papierosów dojdzie - banda huliganów.
A najgorsze jest to, ze takim debilom się upiecze, a zgadzam się z wieloma, że pałą w łeb to takim zdecydowanie za mało....

Do góry
#1379936 - 09/07/2007 16:33 Re: Wstyd... [Re: moonlight]
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Originally Posted By: moonlight

Przyjechałby każdy inny klub z Europy do Wilna i wystarczyłoby 100 policjantów pilnujących jedynie porządku przy wejściu i wyjściu ze stadionu.

Ludzie, ja rozumiem, ze ich potepiacie- ale naprawde zachowajcie troche obiektywizmu...

Do góry
#1379939 - 09/07/2007 16:38 Re: Wstyd... [Re: codi]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Ja mam tylko nadzieje ze UEFA podejmie sluszna i ostra decyzje i dla legi z 10 late odpoczynku od jakich kolwiek meczy pucharowych.No i oczywiscie spora kare finansowa .Bo to co Legia robi w ciagu ostatnich lat na scenie miedzynarodowej wola o pomste do nieba .I to jest klub ze STOLICY NASZEGO KRAJU!!!!!!! BAnd bydla bez szkoly tempaki z patologicznych rodzin ktorzy nie umieja niczym innym zainbonowac czy zaisniec jak tylko cos zniszczyc kogos pobic........
Mam nadzieje ze ITI wycofa sie z inwestowania w Legi i ten niby klub rozpadniesie na zawsze

Do góry
#1379945 - 09/07/2007 16:39 Re: Wstyd... [Re: codi]
raiders_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: codi
Originally Posted By: moonlight

Ludzie, ja rozumiem, ze ich potepiacie- ale naprawde zachowajcie troche obiektywizmu...

Przepraszam jaki OBIEKTYWIZM????
To co moze p olicja zatakowal naszych gzrecznych kibicow w pzrerwie bo sie policjantom nudzilo...... wez kolego ten swoj obiektywizm wsadz w kieszen.Nie ma zadnego usprawiedziwienia dla takiego bydla .

Do góry
#1379969 - 09/07/2007 16:47 Re: Wstyd... [Re: raiders_]
Andreoid Offline
newbie

Meldunek: 01/07/2007
wstyd wstyd wstyd, zaorać ten syf i wszystko... :>

Do góry
#1379979 - 09/07/2007 16:54 Re: Wstyd... [Re: raiders_]
codi Offline
Carpal Tunnel

Polecam CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM...

Objasnie po krotce. Moj post odnosi sie kolego do tego, ze niby przyjechalby kazdy inny klub i nie byloby zadymy przy 100 policjantach. Brednie.

Do góry
#1379983 - 09/07/2007 16:56 Re: Wstyd... [Re: codi]
Kuba88 Offline
addict

Meldunek: 23/02/2005
jak dla mnie respect

Do góry
#1380013 - 09/07/2007 17:08 Re: Wstyd... [Re: Kuba88]
Luc Nilis Offline

Originally Posted By: Kuba88
jak dla mnie respect

a dla kogo masz taki respekt ? jak dla tych debili i popaprańców to nawet nie skomentuje twojego postu bo co tu napisac - DNO ... w końcu bobrowniki za legią \:D

Do góry
#1380069 - 09/07/2007 17:31 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Codi wez sie juz nie osmieszaj \:\)

A co do Legii, jakis czas temu poszla polota, ze wlasciele chca sie jej pozbyc, na ich miejscu wlasnie teraz bym to zrobil, starajac sie odzyskac czesc kasy sprzedalbym ja Ptakowi \:\)
On wie jak zarzadzac klubem.

Mysle, ze Legia poleci z pucharow, Wisla tez kiedys miala akcje z tym kibicem co rzucil chyba noz w strone kolesia z Parmy i mieli bana na puchary.

Jak sie oglada te filmy na YouTube ze stadionow, to az sie prosi, aby policja weszla i tak zlala kretynow, ze az sie zaden nie bedzie w stanie poruszyc.

W 6min tamtego filmu konna dorawala jednego lysego, jakbym strzelil debila po zebach ta palka, zaraz by mu ochota przeszla do walki.

Kary finansowe cozywiscie ze tak.
Zadnych rat, bo wtedy jakos to przelknie te 200zl na m-c.

15k platne do maks 60dni.
Jak jeden z drugim nie beda mieli za zyc(zakaldam, ze wiekszosc nie zarabia kokosow) i beda musiec pozyczac, a potem oddawac, to sie 100 razy zsatanowia niz znow wykreca podobny numer.

Amglicy jak sie juz leja to chociaz poza stadionami.

Do góry
#1380079 - 09/07/2007 17:35 Re: Wstyd... [Re: Kameleon]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2004
Originally Posted By: Kameleon
Originally Posted By: Experto
Originally Posted By: Kameleon
hmmm mimo wszystko dziękuje zauratowanie kuponu na którym miałem Legie. Nie posłuchałem jakoś Ignoratora i to zagrałem \:D \:D

Kibice Legii w jednej rece mieli pałki a w drugiej kupony

Tak sobie myśle, że Herkules tam jechał i pewnie zagrał jakiś kuponik grubo ;]
Witam!! Wróciłem z tego pseudo meczu i jestem zdruzgotany gra jak i postawa tych zachlanych debili bo inaczej ich nie można nazwać. Co do organizacji meczu to chyba w tv było widać zabezpieczenia jak na 4 lidze u nas a tu ok 3 tys ludzi z czego 1/2 to pijana albo naćpana. Niestety to nie usprawiedliwia całej zadymy. Jak to wyglądało: Wpuszczają nas na ok 2 godziny przed meczem już przy bramie robi sie małe zamieszanie z powodu kibiców którzy woleli przepić 10zł a nie kupić bilety i pada propozycja wjazdu z brama . Jedna sytuacja sie uspokaja. Wchodzę na stadion a tu szok zero krat normalnie jak w Anglii co bardziej normalni kibice już przeczuwają ,że może coś sie tu wydarzyć przy nie korzystnym wyniku. Od samego początku zaczynają sie dyskusje z ochroniarzami co bardziej podpitych i pseudo odważnych bandytów( czy. kibice) . Przed samym meczem duża ilość ludzi wchodzi na płytę boiska ,żeby zrobić sobie pamiątkowe fotki. Zaczyna sie mecz. Nagle widzę jak jeden z Legionistów biegnie za bramka gospodarzy w stronę sektora gości dobiega i zrywa flagę i ze spokojem wraca co na trybunach wzbudziło śmiech i podniecenie . Bramka na 0-1 jeszcze nie zapowiadała tych zamieszek ludzie jeszcze po cichu liczyli na gola kontaktowego ale Ja sam w to nie wierzyłem widząc grę Grzelaka ten typ to chyba musiał pić te ohydne piwo Litewskie w sobote innego wytłumaczenia nie ma na jego postawę. Bramka na 0-2 była zapalnikiem do zamieszek. Najbardziej żenujące jest to ,że awantura zaczynała sie od pana lat ok 60 który by mógł być moim dziadkiem. Gość stal ledwo na nogach a sadził sie do bogu ducha winnego ochroniarza lat 18 . GWIZDEK NA PRZERWĘ DZIATEK UDERZA MAłOLATA I SIE ZACZYNA. Tłum wchodzi na murawe. Na czele bojówka Legii Tedki najlepsze ze jeden o kulach szedł twardo na samym czole watahy która kieruje sie w stronę trybuny gospodarzy. Przechodzą przez całe boisko i tu wkracza Policja na razie tylko z pałkami. Po chwili na boisko wpada policja na koniach i zaczyna sie ganianka po całej płycie boiska w tym czasie po drugiej stronie druga grupa szturmuje inny sektor gospodarzy którzy uciekają gdzie sie da. Co jest pod ręka zostaje skierowane w strone policji petardy hukowe rzucane pod kopyta koni robią niezłe zamieszanie i owa policja sie wycofuje . Banery reklamowe zostają rozebrane na części pierwsze i urzyte jako tarcza przeciw strzałom policji. No i tak z 30 minut zamieszki trwaja napierw policja zagania agresorów pd trybyne nasza potem oni sie zbierają i przeganiają policje pod budynek klubowy. Widać było ze jest może z 20-30 typków którzy podsycają atmosferę . Na koniec zostaje wstrzelony gaz łzawiący na trybunę gdzie stoją kibice Legii mała panika ale obyło sie bez większych problemów ewakuacja w górę sektora. No i tak z 30 minut to trwało. Same wyjście ze stadionu bez większych problemów. Wsiadam w samochów i zawijam sie na chate . Ogólne Polacy to alkoholowe bydło ledwo stalo na nogach ale jeszcze piło . Jestem zdruzgotany i jest mi wstyd Jako kibic Legii . Mam pare filmikow wiec jak cos ktoś chce to moge wrzucić.

Pozdrawiam

Do góry
#1380086 - 09/07/2007 17:39 Re: Wstyd... [Re: djviejo]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: djviejo
na jednym z forum przeczytałem , że bohaterowie z legii już przed meczem na mieście szukali ujścia swojej siły

"Fani" warszawskiej drużyny już kilka godzin przed spotkaniem szukali rozróby z miejscowymi, niszcząc okoliczne sklepy i zabytki. To co nie udało im się jednak przed... udało się w trakcie "za sportowymi faktami

tak więc widzicie po co oni tam pojechali - kibice legii

teraz dopiero zobaczymy co jest wart pzpn , co jest wart zarząd legii i ich właściciele jeśli chodzi o finał tej sprawy bez oglądania się na uefa .
ciekaw też jestem co powiedzą przedstawiciele klubu kibica i ich nieformalni bosowie /celowo nie wymieniam ksywek /.

Lekkie przekłamanie chodziłem 3-4 godziny przed meczem po starówce i nie widziałem niszczących kibiców zabytków. Może coś przeoczyłem ale nie sądze żeby coś poważnego miało się wydarzyć przed meczem na starówce.

Do góry
#1380093 - 09/07/2007 17:43 Re: Wstyd... [Re: herkules]
Luc Nilis Offline

Originally Posted By: herkules
. Jestem zdruzgotany i jest mi wstyd Jako kibic Legii

szkoda mi takich kibiców jak ty bo te palanty rzucają na was złe światło w całej europie... a co do filmiku to chcesz go komuś pokazać dac aby sie czymś pochwalic czy w celach edukacyjnych ? pozdrawiam

Do góry
#1380096 - 09/07/2007 17:45 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
herkules Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: aNaLiTyK
Originally Posted By: herkules
. Jestem zdruzgotany i jest mi wstyd Jako kibic Legii

szkoda mi takich kibiców jak ty bo te palanty rzucają na was złe światło w całej europie... a co do filmiku to chcesz go komuś pokazać dac aby sie czymś pochwalic czy w celach edukacyjnych ? pozdrawiam
nie pkazać debilizm tych pseudoburaków

Do góry
#1380098 - 09/07/2007 17:46 Re: Wstyd... [Re: Luc Nilis]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Analityk, nudzi Ci sie w domu??
Udzielasz sie tutaj ale co jeden tekst to "glebszy"
Chlopak napisal swoja relacje tego co widzial i stwierdzil ze moze wrzucic filmiki, naprawde sadzisz ze chce sie pochwalic??

Do góry
#1380104 - 09/07/2007 17:48 Re: Wstyd... [Re: lupus]
codi Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: lupus
Codi wez sie juz nie osmieszaj \:\)

Spoko, juz sie nie wcinam do kolka wzajemnej adoracji ;\) EOT.

Do góry
#1380107 - 09/07/2007 17:49 Re: Wstyd... [Re: Biszop]
Luc Nilis Offline

Originally Posted By: Biszop
Analityk, nudzi Ci sie w domu??
Udzielasz sie tutaj ale co jeden tekst to "glebszy"

po pierwsze nie jestem w domu a po drugie po to jest to forum aby napisac co sie mysli w danej sprawie, nie wiem o co ci chodzi ? myślisz ze twoje uwagi i ironiczne docinki zawsze zwalają z nóg ?

Do góry
Strona 9 z 22 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 >

Moderator:  Biszop, rafal08