#1379365 - 09/07/2007 04:36
Re: Wstyd...
[Re: Luc Nilis]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Kogo ukarali po meczu Dania-Szwecja? Gospodarza.
a pamiętasz czyj kibic wbiegł na boisko ? ... gospodarzy... Ale tu nie ma nic do rzeczy jaka koszulke mial kibol: Szwecji, Danii Antarktydy czy Al Kaidy. W takich sytuacjach odpowiada ORGANIZATOR zawodow - ten kto jest odpowiedzialny zapewnienie bezpieczenstwa na stadionie i jakby delikwent mial koszulke Szwecji i tak bylby walkower na korzysc gosci
|
Do góry
|
|
|
|
#1379366 - 09/07/2007 04:37
[Re: ajdam]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
Nie rozumiem dlaczego ktokolwiek z Was próbuje bronić tego bydła i prostactwa które mieniło się dziś kibicami Legii. :/
Żenada, Kompromitacja ! Obrazki "jak się bawią" polscy kibice będą w całej Europie.
Zastanwiam się co mogłoby przemówić to rozsądku tym debilom ? Wykluczenie Legii z pucharów? Zakaz stadionowy? - przeciez na wyjazdy beda jezdzić............ZMIENIĆ PRAWO I POWSADZAĆ DO PAKI NA PODSTAWIE ZAPISÓW WIDEO I TYLE........
|
Do góry
|
|
|
|
#1379372 - 09/07/2007 04:40
[Re: buldog]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
LLLLLLLLLeeeeeeeeeeeeeegggggggggiiiiiiiiiooooooooooo Dziękuje Ci i tylko tyle powiem Śmiejecie się z Legii. Uwierzcie mi jestem z tym klubem związany od 10 lat i nie jest mi do śmiechu. Dzisijesza awantura może mieć bardzo przykre konsekwencje dla normalnych kibiców takich jak ja. Czytałem właśnie co o zaistaniałej sytuacji powiedział prezes Legii Leszek Miklas i prezes PZPN-u Michał Listkiewicz. W zgodnej opinii tych dżentelmenów Legia zostanie wykluczona na pięć lat z rozgrywek szczebla UEFY. Wiadomośc jest bardzo zła bo może zonaczać, że ITI wycofa się. Jeśli do tego dojdzie klub zginie bo kto go sfinansuje. Tak jak słusznie napisał Conrad uciepią normalni kibice tacy jak ja, którzy od tylu już lat chodza na LEgię i pomagają klubowi jak mogę. Przykro patrzeć na te obrazki, ale na BOGA na Legię chodzi 13,500 a nie 2,500 więc nie porównujcie wszystkich do jednego wora. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1379374 - 09/07/2007 04:42
[Re: N A S I R]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Biszop przecież w Anglii żeby nie baaaardzo surowe kary, to kibicowanie byłoby na poziomie meczu w Wilnie. Non stop były tam awantury, dopiero te kary wpłynęły na drastyczne obniżenie agresji, przynajmniej na stadionach, bo poza nimi są ustawki. Pisze o czym innym. Wlasnie skuteczne egzekwowanie drakonskich kar okazalo sie bardzo celnym rozwiazaniem, w Polsce nie potrzebne ploty jak w zoo i tabuny Policji ktora ponoc prowokuje te malpy za tymi plotami, raz przyglup dostanie 10 tysi do zaplaty i zostanie to z niego sciagniete to drugi raz nawet jesli sie dostanie na stadion to juz nie wpadnie na genialny pomysl zeby kogos skopac czy cos zniszczyc...to jest dosc proste wiec nie bardzo rozumiem...
|
Do góry
|
|
|
|
#1379377 - 09/07/2007 04:42
[Re: Lord Devastator]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Poza tym nie zapominajmy ze za organizacje meczu jakby nie bylo odpowiada GOSPODARZ - oni chyba nie graja w pilke od wczoraj i takie sytuacje nalezy przewidywac?
Tak, tylko tam ostatni raz Hunów widzieli kilka wieków temu, nie mogli przecież zbudować na jeden mecz z Legią twierdzy. Po prostu inna kultura (a raczej jej brak ze strony stolycy), w Luksemburgu (bądź Lichtensteinie) policja też była mocno zdziwiona, gdy palanty po bieżni chodzili. U nich to jest nie do pomyślenia, by tak się zachowywać.
|
Do góry
|
|
|
|
#1379379 - 09/07/2007 04:44
[Re: Ignorator]
|
Sparta Wrocław
Meldunek: 01/05/2005
|
LLLLLLLLLeeeeeeeeeeeeeegggggggggiiiiiiiiiooooooooooo Dziękuje Ci i tylko tyle powiem Śmiejecie się z Legii. Uwierzcie mi jestem z tym klubem związany od 10 lat i nie jest mi do śmiechu. Dzisijesza awantura może mieć bardzo przykre konsekwencje dla normalnych kibiców takich jak ja. Czytałem właśnie co o zaistaniałej sytuacji powiedział prezes Legii Leszek Miklas i prezes PZPN-u Michał Listkiewicz. W zgodnej opinii tych dżentelmenów Legia zostanie wykluczona na pięć lat z rozgrywek szczebla UEFY. Wiadomośc jest bardzo zła bo może zonaczać, że ITI wycofa się. Jeśli do tego dojdzie klub zginie bo kto go sfinansuje. Tak jak słusznie napisał Conrad uciepią normalni kibice tacy jak ja, którzy od tylu już lat chodza na LEgię i pomagają klubowi jak mogę. Przykro patrzeć na te obrazki, ale na BOGA na Legię chodzi 13,500 a nie 2,500 więc nie porównujcie wszystkich do jednego wora. .::Think Twice::. Ignorator. Ignorator - nie miałem na celu tutaj się z ni czego śmiać ! Chociaż kupon mi uratowali i się ciesze z tego powodu  Rozumiem Ból Warszawiaków ... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1379389 - 09/07/2007 04:46
[Re: Luc Nilis]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Wlasnie skuteczne egzekwowanie drakonskich kar okazalo sie bardzo celnym rozwiazaniem tylko ze polska to nie anglia, to bydło nie ma tyle kasy a nasz system więziennictwa jest na łopatkach, oni o tym wiedzą lepiej niz my i sie z prawa śmieją... Wiec jak nie ma tyle kasy to jak bedzie to musial 10 lat splacac to jestem pewien ze juz pierwszego misiaca bedzie wiedzial ze postapil zle i bedzie to przestroga dla innych "ktorzy nie maja kasy ale tez mozgu". Proste jak budowa cepa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1379400 - 09/07/2007 04:50
[Re: Biszop]
|
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
|
Wlasnie skuteczne egzekwowanie drakonskich kar okazalo sie bardzo celnym rozwiazaniem tylko ze polska to nie anglia, to bydło nie ma tyle kasy a nasz system więziennictwa jest na łopatkach, oni o tym wiedzą lepiej niz my i sie z prawa śmieją... Wiec jak nie ma tyle kasy to jak bedzie to musial 10 lat splacac to jestem pewien ze juz pierwszego misiaca bedzie wiedzial ze postapil zle i bedzie to przestroga dla innych "ktorzy nie maja kasy ale tez mozgu". Proste jak budowa cepa. a przepraszam cie bardzo, z czego oni mu to ściągną jak jest bezrobotny albo ma 800 zł i jest pełniletni... teoria piękna ale w praktyce to zupełnie inna bajka, ja mysle ze jakby to było taki proste to by to dawno wprowadzono... dlaczego skoro politycy i działacze wiedza ze na wyspach to poskutkowało nie wprowadzą tego tutaj ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1379401 - 09/07/2007 04:50
[Re: buldog]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Polska to Polska ... Anglia to Anglia .... tyle ode mnie ... U nas nigdy to się nie przyjmie ! W UK podobne debile przychodza na stadiony, ale tam jak cos to sie do konca zycia niektorzy nie wyplaca i co ciekawe to pomaga, jednak ktos o IQ 70 jest w stanie cos takiego zrozumiec i pomimo ze ma metr do murawy nie wybiegnie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|