connor a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
no ze 4 Chyba ze w 3 lidze w 2 ostatnich kolejkach nie poda pickow ze 3 osoby ktorzy maja po dwa walkowery to wtedy prawdopodobnie 5, ale na to bym nie liczyl, z drugiej strony warto walczyc o jak najwyzsze miejsce w nizszych ligach czyli np. o 5, bo jesli nie awansuje do 1 ligi po tych dwoch kolejkach to bedzie moj ostatni sezon w PLK, a wiec wtedy ci z 5 miejsc awansuja wyzej w 3 i 4 lidze.
W 2 lidze np. jest 16 zawodnikow, a wiec zaden z nich nie spadnie do 3 ligi, tak jak w PZPN sporo ludzi zostalo zdyskwalifikowanych ;d
Czy aby na pewno? nie ma znaczenia ilu było zdyskwalifikowanych i tak spada ostatnia czwórka czyli jeśli ukończy 16 zawodników to spadają miejsca od 13 do 16 a awans otrzymują 4 zawodnicy 3 ligi + zawodnicy co zajmą miejsca tych zdyskwalifikowanych.
piwochlej
... każdego piwa
Meldunek: 19/11/2004
Originally Posted By: ksu
Originally Posted By: Experto
W 2 lidze np. jest 16 zawodnikow, a wiec zaden z nich nie spadnie do 3 ligi, tak jak w PZPN sporo ludzi zostalo zdyskwalifikowanych ;d
Czy aby na pewno? nie ma znaczenia ilu było zdyskwalifikowanych i tak spada ostatnia czwórka czyli jeśli ukończy 16 zawodników to spadają miejsca od 13 do 16 a awans otrzymują 4 zawodnicy 3 ligi + zawodnicy co zajmą miejsca tych zdyskwalifikowanych.
Tak było liczone cały czas.
no to proponuje zagladnac np. do archiwalnego tematu 2 ligi, gdzie rozgrywki ukonczylo 19 zawodnikow. Wg Ciebie powinni spasc 16-19 szesnasty byl wesul i jakos sie ostal W 2 lidze zostaje cala szesnastka, z 3 ligi awansuje 4, nikt nie spada do 3 ligi, czyli z 4 ligi awansuje 8 zawodnikow.
Panowie przepraszam ale też nie moge podliczyc tabeli nie mam czasu wpadlem na chwile i zniakm pzreprasdzam ze tak wyszlo jak ktos ma chwilke neich sie tym zajmnie
obiema ręcami się podpisuje pod tym co napisał kurson. byłoby fajnie, gdyby znalazły sie dwie osoby, które by pomogly przy obliczeniu którejś z lig (do wyboru), a kurson i ja rozdzielilibysmy między siebie dwie pozostałe
Witam,chciałbym prosić o nieuważnienie moich typów 2 lidze(jestem w 3 lidze)które podałem około 10 rano w sobotę...wiem że regulamin jest regulaminem ,na swoją obronę mam tylko to że byłem po nocnej zmianie...Twist z Terrorem mam nadzieję że moja prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona..właśnie niedawno wrociłem z weekendu,zaraz spojrzałem na tą stronę ..Więc widać że ten portal znaczy dla mnie duzo..zdążyłem podać swoje 3 typy w swojej lidzę i mam nadzieję ż enieotrzymię 3 walkowera..Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za pomyłkę,która nie miała na celu oszukać adminstratorów Plk..Osobne pozdrowienia dla Rockeman za bezinteresowną pomoc...