#1263597 - 31/05/200704:15Re: A na forum znowu burdel
[Re: Szewa]
arielo
old hand
Meldunek: 27/09/2006
Originally Posted By: Szewa
Żeby nie było burdelu, to ja proponuję zawiesić działanie forum na czas sesji, bo człowiek na nauce nie może się skupić
święte słowa. Już mam książkę otwartą aż nagle w głowie rodzi się myśl "ciekawe co tam nowego w To i Owo" :)i odrywam się dosłownie na "3 minuty" ps. oczywiście trwa to conajmniej z pół godziny
#1263612 - 31/05/200704:19Re: A na forum znowu burdel
[Re: Zbigniew]
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: Zbigniew
Jestem przewrażliwiony, ale denerwuje mnie zakładanie nowych tematów "bo to bardzo ważna sprawa".
Dziś raptem 2 się takie pojawiły, ale i tak się zdenerwowałem
Mnie tam bardziej zastanwia i jednoczesnie irytuje fakt, ze ludzie w ogole nie przegladaja forum. Co chwile sie ktos pyta o livescore na QC, a tam jest temat przyklejony z linkami. To samo teraz za sprawa braku dostepu do forum przez neo
mam to samo. forum! swoją drogą to jest okrucieństwo! Sesja zimowa - Australian Open Sesja letnia - Roland Garros, Wimbledon Sesja poprawkowa - Us Open.
do cholery, mają 12 miesięcy na grę, a sobie terminy powybierali
tak, krócej mówiąc chodzi o to, że fabryka bardzo dobrze prosperowała, przyjęto ostatnio dodatkowe ponad 200 osób, ludzie pracują na 4 zmiany, roboty pełno, w ubiegłym roku był zysk 5mln złotych, a teraz z niewiadomych przyczyn zwolnili prezesa i dali innego z PISu, który chce sprzedac za bezcen cała firme, ciekawe jak to dalej bedzie