ja dostalem free beta na 75 zeta. oczywiscie go przerżnąłem

kasa miala wrocic na konto w poniedzialek - nie wrociła. dzis Experto pomogl mi napisac maila w wersji inglisz, bo polski support byl niedostepny. to odpisali, ze przepraszaja za opoznienia, i ze niby dzisiaj (ale poxniej) ten zwrot za free bet'a ma sie pojawic na koncie.
buk moze jakis boski nie jest, kursy kijowe. Jednak naprawde zdziwiony jestm tym co czytam w tym temacie, bo własnie jak dla mnie suppor maja najlepszy z jakim sie spotkalem do tej pory. lacznie z 4 maile juz do nich wysylalem, i odpowiedz zawsze doslownie po paru minutach. z dopisaniem bonusa 150zł +150zł tez nie bylo najmniejszych problemow. gdyby nie teraz to opoxnienie ze zwrotem za tego free beta, to moglbym smialo powiedzieć, że jak dla mnie super buk (mam na mysli organizacje i traktowanie klienta, bo marże to maja okropna

)
w ogole u mnie ma miejsce jakas dziwna sytuacja, że z tymi "gorszymi" bukami typu
Bwin, sportingbet, betsson,
Bet-at-home, bet24, to nigdy nie mialem zadnych problemow. wplaty ,wyplaty ,rozliczanie zakladow - wszystko szybko, sprawnie, bezproblemowo. natomiast z bukami "niby" z "wyższej półki" typu centrebet (ocena w ranku A), czy ostatnio Paddy Power to mialem mnostwo problemow, aby odzyskac wlasne pieniadze!! dopiero po licznych mailach udawalo sie jakos odzyskac swoje. ALe ile nerwow przy tym tracilem to no comment