Powiem Wam szczerze ze totalnie nie mam pomyslu na ta kolejke

Jakie dziwne te mecze patrzac pod katem bukmacherskim. Kursy na faworytow nie zachwycaja szczerze mowiac, linie ustawione bardzo umiejetnie i ciezko sie wstrzelic z u/o, hanicapy tez duze... cholera wie co dac.
Gralbym Polpharme w GB @ 1.33, ale kurs nie zachwyca, a poza tym Kager to taka druzyna co zawsze chetnie zrobi jakiegos psikusa w lidze i wygra pomimo ze nie jest faworytem.
Niby Czarni tez powinni ograc Polonie bezproblemowo, bo na swojej hali sa naprawde bardzo mocni, ale zespol ze Stolicy Polski wzmocnil sie a Czarni jakby troche spuscili z tonu i sam nie wiem czy ich grac.
Turów - Stal dla mnie no bet pod kazdym wzgledem.
Slask - Polpak, tez moze byc pod gorke. Niby Slask gra bardzo dobrze taktycznie, a swoja obrona tydzien temu zniszczyl wrecz Turow, ale Polpak tez potrafi grac - prosze mi wierzyc ze drugiego tak slabego meczu jak z Unia chyba juz nie zagraja, nie mozna miec dwoch pod rzad tak slabych meczy pod wzgledem skutecznosci z gry, a jak Polpakowi bedzie pilka siedziala to moze byc ciezko dla Slaska... kurs tez nie zachwyca... lini niebezpiczena. Sam juz nie wiem...
Na Znicz kurs do dupy jednym slowem. Liczylem chociaz na jakies 1.2 a tu mizeria...
Prokom tez sami wiemy jak traktuje lige i czy po zmiazdzeniu Kageru bedzie im sie chcialo grac na 100% przeciwko Kotwie, z ktora to i tak juz dostali w ciry w tym seoznie. Nie mowie ze Prokom przegra bo to chyba niemozliwe, ale czy pokryje handi tu bym polemizowal. Kotwica ma przyzwoite wyjazdy calkiem, zagra bez presi, a na dodatek Chudeusz mial troche czasu by poznac chlopakow i wniesc do zespolu swoja wlasna koncepcje gry.
Przegladam wlasnie oferte z Toto - Mixa, bo ustawili nawet znosne pary w tym tygodniu. I tak - wybralbym Kadziulisa w parze z Harringtonem, ktory ostatnio nie ma najlepszej formy. Owszem, uspokaja gre, ma dobry rzut, ale nie punktuje ostatnio, skupia sie glownie na asystowaniu kolegom z zespolu. Co innego Kadziu ktory jest jednym z czolowych strzelcow zespolu. Moze wziac ciezar zdobywania punktow w tym meczu, bo Pettway bedzie mial na drodze na do kosza dwoch dobrze uzupelniajacych sie zawodnikow - Okafora i Ercegovicia. Kadziulis w Mixie po 2.25 nie wyglada zle generalnie. Moze sprobowac.
Podobna sytuacja ma miejsce w meczu Prokom - Kotwica. Arabas do superstrzelb nigdy nie nalezal, a w parze z Dalmau wedlug mnie stoi na straconej pozycji. Przy zalozeniu ze obydwa zespolu skupia sie glownie na ofensywie, to Dalmau moze sporo narzucac. Kurs 1.55 w Mixie.
Dunn - Walker tez mozna zagrac na 2, po kursie 1.65. Dunn juz nie jest taki straszny jak go maluja. Wiadomo ze Walker to jedna z trzech strzelb Polonii, zawsze na przyzwoitym poziomie punktowym, czego nie moge powiedziec o Walkerze.
Nprawde ciezko powiedziec Panowie. Dziwna kolejka jak juz wyzej wspominalem i trudno cos wybrac. Te pary kto lepszy, to tez na dwoje babka wrozyla. Wiadomo jak to jest.
Pozdrawiam i mam nadzieje ze moze Wy cos fajnego wybierzecie

Wojtek