Clippers-Portland 1
Portland , RAndolph lider zespolu nie zagra, Przybilla tez zawsze dolozyl pare zbiorek , z kolei Udoka wg roznych zrodel ma nie zagrac dosc solidny grajek...
Gospodarze bez szans na play off, ostatnie mecze bez rewelacji przegrana ze slabiutkim memphis a nawet z Minesota , gdzie dla mnie ten zespol jest w chiwli obecnej najgorsza ekipa i potrafia przegrac wygrany mecz, wg mnie Gospodarze nie maja mowtywacji do grania i sa oslabieni to glowne przyczyny dla ktorych faworytem jest LA
Clippers walcza z Denver o jak najlepsze miejsce przed play-off, nie zagra livingston, prawdopodobnie cassel i nie wiem co z maggetem , ale i tak sa dla mnie faworytem pod nieobecnosc Randolpha i licze ze Brnad dzis zagra dobry mecz...
to w sumie tyle
Good luck
Easy coz wszystko jak napisalem prowadzenie nawet roznica 31 pts a mecz wygrany ponad 10 oczkami , nawet bez maggeta, La poradzilo sobie ze slabiutkim portland...
Dzis masa meczy, na 1 rzut oka mam kilka poropozycji , ale jest za wczesnie by cos napisac, tymbardziej ze nikt nie zalozyl jeszcze tamtu..., wiec pozniej "cos" wypoce
Bon Chance