CIEMNA MASA /błota/ widocznie po poligonie zalepia Ci jeczcze oczy skoro nie widzisz tego co sam wypisujesz...
Raz budujesz swoją pseudoargumentację na tym,że niby ja YIELD podałem zaledwie po 1 typie-bo jak sam piszesz potrzeba co najmniej kilku...a gdy odpisuję Ci,że w języku polskim kilka zaczyna się od 2 to teraz przyznajesz się do swego błędu-ale wysuwasz kolejny pseudoargument w dodatku oparty na niskim socjotechnicznym chwycie:odnosisz się do dyskusji z innego na tym forum tematu a więc dyskusji czytelnikom tego tematu zapewne całkowicie nieznanej.
Albowiem staje się tu dla Ciebie niewygodny grunt to odnosisz się do semantyki a nie meritum sporu.W tamtym temacie-nawet pod nazwą nieuznawaną za poprawną z czym zgoda-ale udowodniłem,że to nie ja ją na to forum wprowadziłem tylko ponad 2 lata temu inny user przedstawił pomysł na grę na tzw."sztuczny surebet" polegającą na wyszukaniu pomiędzy bukami najkorzystniejszych kursów na 2 wyniki z 3 jakie są możliwe przy zakładzie 1x2 i drogą analizy danego zdarzenia wyeliminować zdarzenie najmniej możliwe/lub teoretycznie wcale../.Zastosowana technika wyszukiwania w/w najkorzystniejszych kursów pomiędzy bukami z zagraniem tych 2 możliwości u 2 różnych buków została właśnie nazwana kiedyś grą na tzw."sztuczny/bo bazujący na przekonaniu własnym co do niezaistnienia 1 wyniku,np.remisu/surebet".
W tym przykładzie naprawdę nie ma znaczenia nazwa a to czy tak zagrany typ dał zysk.
Otóż brak wygranej HERTHY BERLIN II dał za 1200zł 1440zł-jak podałem poprzednio,czyli netto 240zł.
Następnego dnia podałem/jako jeden typ/rozstawkowane odpowiednio do różnych kursów 3 opcje dokładnego wyniku meczu BENFICA-LEIRA
zagrane ponownie za 1200zł co wobec trafienia wśród nich wyniku 2:0 z kursem 6,50 dało mi 1668zł,czyli netto 468zł.
Wobec prośby moderatora tamtego tematu o niepodawanie już tam typów-tak i zrobiłem kończąc podawanie typów ze stawkami.
Wobec tego,że zdążyłem podać tam tylko te 2 w/w typy na tym mój praktyczny pokaz gry został zakończony a efekt znasz.
Przenoszenie teraz tutaj tam już zamkniętej dyskusji i posługiwanie się od nowa-wytartymi i wyjaśnionymi raz już argumentami plus kruszenie kopii o nazwę-owszem jest zapewne fajnym zajęciem ale dla pacjentów psychiatryka ale nie dla mnie.
A gdybyś miał trochę pojęcia o tym o czym tylko myślisz że się znasz-to wiedziałbyś że YIELD liczy się też na AKTUALNYM ETAPIE GRY.
A aktualny etap gry zaczyna się od pierwszego a kończy na ostatnim zakładanym...
Czym innym jest ocena klasy gracza -bo to daje dopiero duża próba jego praktycznych dokonań.
Zrozumienia kiedykolwiek powyższych różnic życzę Ci,bo jak na razie to dajesz popis kompromitacji w wersji FULL.
Jednocześnie ogłaszam,że wobec tego iż temat nawiedzają ostatnio ludzie nawiedzeni Z TYM MOMENTEM JEST ON JUŻ ZAMKNIĘTY DLA WPISÓW!!!
NIE DOTYCZY TO OCZYWIŚCIE OSÓB PODAJĄCYCH TYTUŁOWE"CIEKAWOSTKI"ZE
STATYSTYKI SPORTU DOTYCZĄCEJ-TAK JAK BRZMI NAZWA TEMATU.
Wszelkie inne osoby proszę o kierowanie krytyk,uwag czy zapytań na pw.
Serdecznie pozdrawiam i nadal zapraszam do współredagowania tematu-a nie czynienia z niego swoistego blogu jak niektórzy zaczęli to ostatnio czynić-a nie mający nic mądrego czy do tematu wnoszącego do powiedzenia...